Srpen 13, 201312 r Na tý outdoorový verzi se mi ty mlhovky zdají úplně ujetý. Do kdy tam chce ten Kabaň bejt sakra?
Srpen 13, 201312 r No, pokud je to realita, tak udělal z (dle mého) opravdu ošklivého auta docela koukatelné auto
Srpen 13, 201312 r Nechapu, proc ty prolisy zadnich dverich, ktere evidentne zejmena na O3 nikoho neoslovily, cpou na dalsi auto. Jinak ale fajn. Zejmena chvalim, ze v roce 2013 Skodovka konecne objevila, ze existuje neco jako parkovaci kamera.
Srpen 13, 201312 r Ty prolisy také nechápu. Když jsem to poprvé viděl na rapidu, tak první co mě napadlo, že si nějaký tuner hrál s ohýbačkou plechu a myslí si jakou má super káru. Bohužel se to dostává na všechny modely. Třeba se to někomu líbí, ale já bych z toho
Srpen 14, 201312 r Zadní prolisy se mi také úplně nelíbí (ale nevadí mi), ale už při představení Rapidu zaznělo, že půjde o designový prvek, který bude škodovky spojovat, takže není čemu se divit, že je obdržel i Yeti. Yeti vypadá teď zase lépe
Srpen 14, 201312 r Ja kdyz jsem to videl prvne (na O3), tak jsem myslel ze uz ma to nove auto nabourane.
Srpen 14, 201312 r Autor Do kdy tam chce ten Kabaň bejt sakra? Já doufám, že vydrží ještě hodně dlouho. Představí nejmíň tři jeho další komplet nové modely (Fabia, Superb, SUV). 1.4TSI prý jenom s "greentec". Upraveno Srpen 14, 201312 r od bojler
Srpen 14, 201312 r Tak trosku odjinud..... sice se me kulata svetla libila hodne, auto slo poznat i na stovky metru daleko, ale terenni verze s hranatymi je lepsi nez jsem cekal... Jen se obavam, ze naznaceny smer je konec Yetiho jako SUV a jeho presun do MPV. Zni to sice jako blabol, ale zkuste se mrknout na mestskou verzi to uz je dost blizko k MPV. Ja bych si to sice v mestske verzi nekoupil, ale mne a vetsine v mem okoli chybi vetsi kufr, takovou verzi Yeti L (long) to bych v okoli mel zajemcu, pritom by stacilo to tupe protahnout o cca 30 cm v kufru. Dnes si Yetiho kupuje zcela jina kategorie. napr. muj Tchan 74 let ma pred pul rokem vymenil 2 roky starou Octavii prave za Yetiho, neb chce sedet vys a lepe nastupovat. Na jeho srazech z VS je vic kusu Yetiho nez v kteremkoliv autosalonu. Zato octavie tam uz neni zadna. Dalsi skupina je 2 auto v rodine k vetsimu, tech pripadu znam take pomerne dost.... Na prodlouzenou verzi si budeme muset asi hodne pockat, mezitim si to budou kupovat seniori a zeny a tak cekam prevahu mestskych provedeni. Nam co tu diskutujem se sice Yeti libi a kolik ho ma nebo by si skutecne koupilo? A tak bude business ridit dalsi vyvoj a pristi generace se priblizi MPV. Co vy na me uvahy, jak moc se budu plest? PS: Skodovce gratuluji k objeveni parkovaci kamery, to ze ji nenabizi k O3 me hodne zklamalo, zejmena kdyz u golfu je priplatek je 5 tis. Kc Uvidime, na kolik to skoda oceni u Yetiho. Upraveno Srpen 14, 201312 r od ttc1
Srpen 14, 201312 r ttc1 to,myslím,trefil - ono to není jen o lepším nastupování,úpřímně - kolik majitelů tzv. SUV (a je jedno jaké značky) kdy sjelo ze silinice na nějakou nezpevněnou cestu,o nějakém terénu nemluvě? Zmizením kulatých mlhovek přišel Yeti o jasný rozpoznávací znak a tak trochu v té městské verzi i o charakter. Mě osobně se však tato verze velmi líbí. Ba dokonce je pro mě u FL Yetiho ze všech nových škodovek zatím nejvíc zkousnutelný prolis v zadní části vozu.
Srpen 14, 201312 r Autor Dodám, že i v rámci původního předfl modelu byla jako hlavní cílová skupina "páry s odrostlými dětmi".
Srpen 14, 201312 r To Pawouk: Diskuze o SUV celkove je myslim zbytecna, to ze ty auta nejtesi teren zazivaji jen pri ceste do zimnich lyzarskych stredisek po zasnezenem asfaltu vime vsichni. Ja se jen u Yetiho obavam, ze aktualne nema mezi zakazniky typicke uzivatele SUV a je tak mozne stejnym lidem prodat auto ktere bude v kategorii MPV, ci presneji ani tam moc ne, proste neco vyssiho bez pozadavku na vnitrni prostor. A vidim zde riziko, ze Skoda misto verze Long, ktera jak se domnivam by razantne navysila prodeje, po pristi zmene - 2 generaci (netusim kdy je planovana) muze pripravit jen mestskou verzi s moznosti doplneni o designovy Outdoor packet. A tato vize se mne osobne nelibi. Upraveno Srpen 14, 201312 r od ttc1
Srpen 14, 201312 r Spíš si myslím,že namísto "long" verze přijde větší SUV. Alespoň se o tom různě píše. Např. zde: http://www.auto.cz/skoda-snowman-kladivo-mercedes-benz-gla-74242
Srpen 14, 201312 r pokud je pravda co o velkem Skoda SUV pisou, tedy 7 mist, tak cekam delku nekde smerem k Superbu ci dokonce i vic (proste mi to prijde jako ze se inspiruji u Q7 ci GL ale bude to o kousek mensi - proste ve stylu Skoda o tridu niz rozmery a o tridu vys uzitnymi parametry) a tak vidim stale prostor pro Yeti Long (Yeti "Combi") nekde u 4,5m s 5 misty a kufrem o pudorysu cca octavie
Srpen 14, 201312 r ja by som Tak trosku odjinud..... sice se me kulata svetla libila hodne, auto slo poznat i na stovky metru daleko, ale terenni verze s hranatymi je lepsi nez jsem cekal... Jen se obavam, ze naznaceny smer je konec Yetiho jako SUV a jeho presun do MPV. Zni to sice jako blabol, ale zkuste se mrknout na mestskou verzi to uz je dost blizko k MPV. Ja bych si to sice v mestske verzi nekoupil, ale mne a vetsine v mem okoli chybi vetsi kufr, takovou verzi Yeti L (long) to bych v okoli mel zajemcu, pritom by stacilo to tupe protahnout o cca 30 cm v kufru. Dnes si Yetiho kupuje zcela jina kategorie. napr. muj Tchan 74 let ma pred pul rokem vymenil 2 roky starou Octavii prave za Yetiho, neb chce sedet vys a lepe nastupovat. Na jeho srazech z VS je vic kusu Yetiho nez v kteremkoliv autosalonu. Zato octavie tam uz neni zadna. Dalsi skupina je 2 auto v rodine k vetsimu, tech pripadu znam take pomerne dost.... Na prodlouzenou verzi si budeme muset asi hodne pockat, mezitim si to budou kupovat seniori a zeny a tak cekam prevahu mestskych provedeni. Nam co tu diskutujem se sice Yeti libi a kolik ho ma nebo by si skutecne koupilo? A tak bude business ridit dalsi vyvoj a pristi generace se priblizi MPV. Co vy na me uvahy, jak moc se budu plest? PS: Skodovce gratuluji k objeveni parkovaci kamery, to ze ji nenabizi k O3 me hodne zklamalo, zejmena kdyz u golfu je priplatek je 5 tis. Kc Uvidime, na kolik to skoda oceni u Yetiho. ja by som to smeroval skor ku crossoveru nez MPV .. to je asi presnejsia definicia .. a priklanam sa k nazoru ze potiahnutie kufru o 30 cm by bolo vhodne ... vtedy by som toto auto mozno aj volil .. takto .. eee ad facelift, za mna predok hodne dobry ! najma v urban verzii (a to som sa fakt bal co z toho spravia ) akurat mi k tomu predku uz tak nesedi zbytok auta . najma B stlpiky Upraveno Srpen 14, 201312 r od LUKY-007
Srpen 14, 201312 r Nějaká prodloužená verze se bude dělat v Číně,ale tam má být u Yetiho údajně natažen rozvor o 60 mm,takže počítám,že na velikost kufru to asi nebude mít vliv.http://www.skoda-auto.cz/news/2013-08-14-novy-yeti
Srpen 14, 201312 r Abych pravdu řekl, tak moc nechápu tu logiku, v čem je jako celolakovanej Yeti vhodnější do města, než když má nárazníky a prahy plastový a černý.
Srpen 14, 201312 r Asi že ten outdoorový si neomlátí celolak,když se s ním projedeš někde v terénu. Např. Tiguan má (nebo měl,moc to nesleduji) také rozdílné verze v tomto smyslu. Možná může být třeba i jiný nájezdový úhel u nárazníků atd. V první řadě jde jen čistě o "designovou linii",jak to popisuje škodovka.
Srpen 14, 201312 r No popravde, kdyz obcas vidim ty idioty na parkovisti, kteri neumi otevirat dvere, normalne parkovat, vyjizdet z rady atd. atd., tak si rikam, ze auto do mesta by melo byt gumove cele. Upraveno Srpen 14, 201312 r od mike_k
Srpen 14, 201312 r Autor První příspěvek, kdy s mike_k souhlasím. Jinak už nějakou dobu i z úst Škody zaznívá, že Roomster nedostane přímého nástupce. Osobně tipuju, že z něho bude v budoucnu dodávka. A právě velikostí (a také designem, zvýšeným posazem ... ale taky třeba detailama jako je koncept zadních sedaček ) si jsou Yeti s Roomsterem docela dost příbuzné. Předpokládám, že to nebyl ani náhodou primární důvod vzniku "městské" verze, ale svým způsobem může Yeti velmi brzo Roomster částečně nahradit. Zvlášť, pokud by sestoupil z cenových výšin. Od akce Trumf už má i vcelku dostupnou základní verzi, ale druhá výbava s příplatkem 100 000Kč je trochu moc.
Srpen 14, 201312 r Autor Ještě jedna věc - co je vlastně na posledním obrázku prvního příspěvku? Má to zkrácený čumák jako OIII. Má to nárazník přibližně stejně široký a tvarovaný jako OIII. Bez mlhovek vypadá takto Ale na OIII bez mlhovek se montuje něco jiného...
Srpen 14, 201312 r No zrovna ta zadní světla mohli upravit.. Předek, jak jsem již napsal, super, nicméně zadek Yetiho mi vždy přišel nedokončený, ošklivý a těžkopádný.. Myslím, že LED pásky to nespraví, zadní světla by si zasloužila generálku..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.