Září 23, 201113 r Vždyť to píší v tom článku. Klasika. Upravené lampy, nárazníky, možná maska. Běžný facelift po 4 letech. Superb III ani náhodou...
Leden 1, 201213 r jinak ja koncim u supa 2......trojku uzasi nechci,octa 3 bude vetsi nez dvojka a to mi bude stacit..Neda se s tim supem jezdit tak divoce jak s octou a nekdy mi to chybi..Sup jede jak parnik...pluje.... New octa ma mit rozvor kolem 265,tak toho mista bude v zadu zase trosku vice....
Leden 8, 201213 r No ja budu resit nakup auta cca za 3-4 mesice, takze SIII u me vubec nehrozi, ale stale mam dilema sedan nebo combi? No nic to je do jineho tematu...
Prosinec 2, 201212 r zdravím. prodal jsem po 4letech SII,a chci kupovat nového,máte někdo informace kdy bude face nebo snad hned III ??
Leden 17, 201312 r No tak nevim, co rikate? http://auto.idnes.cz/skoda-superb-facelift-0tv-/automoto.aspx?c=A130116_153557_automoto_fdv
Leden 21, 201312 r No, mně se současnej design líbí proti tomu surovýmu industriálnímu VW. Malinkatý změny tvarů mně až tak ani nelákaj (třeba O2 podle mně zmršili). Nějaký asistenty považuju taky za dost drahý a zbytečný kravinky (za chvíli tam nebude ani volant s pedálama - jen pojízdnej obejvák). Když si vemu, v čem jsme jezdili 10-15 let zpátky, tak je Sup Elegance fakt nebe a dudy. Co bych ale uvítal je aspoň 70l nádrž, když jezdim po Evropě, tak občas spěcham - dojezd 650 není nic moc....
Leden 22, 201312 r S faceliftem SII údajně nemají přijít motorové změny. To prý přijde až se SIII, kde má mimo jiné zmizet 3.6 V FSI.
Duben 5, 201312 r docela pěkný fotky http://carbuzz.com/news/2013/4/4/Skoda-Reveals-Updated-Superb-7713710/
Duben 5, 201312 r Predek lepsi pred fl, zadek (u sedanu hlavne) lepsi po fl. Jsem zvedavej az to nekdo predela. Pujde to? Jinak sup I je asi tak nejvetsi parnik. A ona ta okta III je taky dlouha jako... A toho V6 v supu III je skoda :/ Upraveno Duben 5, 201312 r od lukas.pce
Červen 7, 201312 r Tak vcera jsem mel moznost omrknout asi tak 30 superbu fl. combi i kratkou verzi a takovej kombajn v bile nebo v blede modre je fakt koc peknej. Moc se v superbech neorientuju jsem spis na octavky, ale vsim jsem si novych kol ktere tam budou a ten jeden superb mel fakt luxusni 5ti paprskace...:-) Ale nejhezci bylo novy rsko v modre reace;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.