wilim Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Prosím o radu, začalo mi to asi před měsícem! Při nastartování se mi někdy nerosvítí palubní deska a pokud se nerosvítí, nesvítí ani světla. Jen přední obrysové. Ze začátku to bylo sem tam ale teď už to je skoro pořád! Sem tam se to třeba i během jízdy rozsvítí a zase to šlape, ale většinou jen na chvilku. Co to může dělat? Pojistky jsem přešel, ty jsou v pořáku. Může to dělat třeba relé, nebo něco jiného? Prosím radu. Díky, Gregor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Kabelová svazek v motoru (ten nad pravým nosníkem, když stojíš čelem k motoru) máš odmotaný a vyvěšený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilim Vloženo 5. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Všechny kabelové svazky jsem přešel,zdají se být celkem volné.Konektory vypojil a zase zapojil, ale bohužel problém přetrvává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 zaměřil bych se na vypínač světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilim Vloženo 6. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Vypínač světel se zdá být taky v pořádku! Proměřil jsem ho a spíná dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Já s ním mám taky problémy s tím spínačem, nesvítí mi mlhovky kvůli němu. No a když jsem to měl vypojený chvíli jsem s tím jezdil, ten potenciometr co ovládá svítivost interiéru a pak sklon světel pokud je odpojenej tak palubka skoro nesvítí...zkus to omrknout pořádně a napětí je tam správný všude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Čím si to měřil? Nesmíš používat digitální měřáky ale klasiku, malou žárovku 12V 2W s drátama ta ukazuje pravdu. Digitál sežere úplně všechno ukazuje ale ve skutečnosti tam nemusí nic být! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Burda_46959 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 vyřešil to tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Burda_46959 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 tak opraveno,bylo to relé deního svícení,teda spíš studeňát na tišťáku relé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Střilka Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Asi mám stejný problém, fabia je rok 2006 a nesvítí mi kompletně zadní světla + přední parkovačky a to ani když přepnu do polohy zapnutých světel. Kde prosím najdu to relé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaZ Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 2 Petr Střílka:Vyřešil jste to nějak? Já mám přesně stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel77 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 mně to dělalo relé denního svícení, vyhříva se plošňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.