Tomas1988 Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Zdravím všechny zkušenější než jsem já a že je Vás tu určitě hodně :-) Tedy k věci. Koupil jsem Octávii 1.9 TDi, 81 kw, rok výroby 1999. Dostal jsem k ní jen jeden klíč, který má na sobě kulatý tlačítko, který nic nedělá a ovaldač, ten má na sobě dvě tlačítka a s těch funguje jedno. Problém je, že se mi už stalo, že se jedny dveře nezamknou nebo naopak neodemknou.... Taky občas kontrolka alarmu na dveřích řidiče bliká občas ne (ani nevím jestli tam je alarm) Takže se chci zeptat: je to originá klíč? a co ty nefunkční čudlíky, je nějaký pořadí jak je zmáčknout aby třeba fungoval alarm nebo nefungoval. Snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně. Díky za každou radu nebo postřeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn1975 Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 To kulaté tlačítko na klíči je osvětlení klíčku a tlačítka na ovladači jsou že levé tlačítko odemyká centrál a pravé auto zamkne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1988 Vloženo 9. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Ale já právě odemykám i zamykám jedním tím vystouplým tlačítkem. To druhé se mi zdá taky nic nedělá. A že občas bliká ten alarm a občas ne bys nevěděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn1975 Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Ledka mi bliká pokaždé jak zamknu auto . K autu jsem dostal i papíry k tomu centrálu ale jsou v němčině , tak bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 (editace) Ten dálkač funguje (by měl fungovat) ja popisuje jaryn1975. Ale je dost možné, že to jde naprogramovat i tak jak Ti funguje teď. LED-ka ve dveřích signaluzuje taky krom alarmu (pokud je součásti výbavy, ale ve Tvém případě pochybuji) taky jestli je aktivní nebo neaktivní SefeLock. Co je SafeLock a jak funguje, a taky jak se případně vyřazuje, si najdeš v manuálu k autu. V manuálu se to jmenuje "Bezpečnostní pojistka". Nevadí, že ho nemáš. Dá se stáhnout ze stránek Škody. Editováno: 10. Říjen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.