el_lexik Vloženo 15. Říjen 2011 Vloženo 15. Říjen 2011 Dnes mi vypadl z fabie I nějaký šroub, bylo to slyšet u pravýho předního kola. stále hledám, ale nevím kam s ním, pomůže někdo s identifikací? Hlavice je na 16ku klíč, tělo 10 mm x cca 95 mm, délka závitu cca 3 cm, mastný ani moc špinavý nebyl. Je značen SBT 8.8 Předem děkuji za pomoc Citovat
libero Vloženo 15. Říjen 2011 Vloženo 15. Říjen 2011 v prvom rade-napíš o aký motor ide.. v druhom rade-nebolo v poslednej dobe robená oprava na náprave,rozvodoch?? Citovat
el_lexik Vloženo 15. Říjen 2011 Autor Vloženo 15. Říjen 2011 Je to 1.4 mpi - výroba 2002, ted žádná oprava nebyla, před několika lety mi přetěsňovali boční víko rozvodů, a ještě dřív teklo servo, poslední oprava vloni na klimatizaci - ale měnil jen čidlo tlaku a doplnil chladivo Citovat
libero Vloženo 15. Říjen 2011 Vloženo 15. Říjen 2011 tak treba s tým na zdvihák alebo montážnu jamu a všetko poriadne prekontrolovať na náprave :excl: ...ak bolo robené (menené) servoriadenie (tieklo),tak by mohol vypadnúť z nápravy Citovat
el_lexik Vloženo 15. Říjen 2011 Autor Vloženo 15. Říjen 2011 ted to prolízám kolem dokola, i když jen na špalkách a nic sem nikde nenašel, už přestávám věřit že je to z mýho auta Citovat
BlackKnight Vloženo 15. Říjen 2011 Vloženo 15. Říjen 2011 Zkontroluj zespodu uchycení přední nápravy,hlavně teda uchycení serva na nápravnici,drží tuším na 4 šroubech a jsou 100% na 16ku klíč ..popř. ještě uchycení stabilizátoru Citovat
el_lexik Vloženo 15. Říjen 2011 Autor Vloženo 15. Říjen 2011 Nanápravě jsem nic nenašel, na to aby byl ten šroub na nápravě mi připadá příšil čistej, a neorezlej, je celkem dlouhej a i silnej, moc sem tam takovejch šroubů neviděl, du to dát do kupy a zkusim opatrně projet. Citovat
el_lexik Vloženo 15. Říjen 2011 Autor Vloženo 15. Říjen 2011 Tak vyřešeno s automechanikem. Bylo to z klimatizace. Citovat
el_lexik Vloženo 17. Říjen 2011 Autor Vloženo 17. Říjen 2011 takže z kompresora?? ešteže tak Jojo, uchycení kompresoru, parchant jeden, aspoň sem si to ale celý pěkně prolezl a zkontroloval Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.