majkbbc Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ahoj, mám Octavii II s halogeny a pořídil sem si originál xenony. Scháním někoho kdo by mi dodělal regulaci na kolečko případně dynamickou regulaci. Jsem z Plzně. Ale Praha nebo čechy neni problém. Kdyžtak dejte vědět i kolik by to stálo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ahoj, mám Octavii II s halogeny a pořídil sem si originál xenony. Scháním někoho kdo by mi dodělal regulaci na kolečko případně dynamickou regulaci. Jsem z Plzně. Ale Praha nebo čechy neni problém. Kdyžtak dejte vědět i kolik by to stálo. Díky Psal jsem ti na sz mas to na druhem foru... p2P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deveniss07 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Ahoj všichni...Nevíte jak se dá udělat naklápění ke xenonům pomocí manuálního kolečka uvnitř auta ? Jako je to u auta bez xenonů? Díky za odpovědi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 dela se to tak, ze tam nabastlis origo motorky z halogenovych svetel a funguje to jako puvodni halogeny, naklapis je koleckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deveniss07 Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Díky moc za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petosk89 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Zdravim..chcem sa opytat ci by mi niekto nemohol pomoct.. jak zistim rozdiel medzi xenonami z anglickej octavie a klasickej europskej..dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Podle cisla dilu. U vozu s levostranny rizenim zacina 1Z1, u pravostranneho rizeni 1Z2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Potřebuju poradit, koupil jsem si xenonové lampy, ale ten chuj mi tam nenechal plýšky se šroubky, co se tím přitáhnou výbojky v lampě. Nevíte někdo jaké to má číslo a jestli se to vůbec dá dokoupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krapik Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 muze nekdo dat link, kde bych to mohlo byt,,, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 A k cemu takova prasarna ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Když si doděláš xenony, tak aby se hejbali. Nebo že by origo nivelace byla kaput? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 ten navod musis na netu nekde najit Neni to dlouho co jsem to podle nej delal na svem a vsechno funguje krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.