MikeTTT Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Víš kde mám tu čárku v p...... cukrouši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Kocour Adolf ..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) :o Editováno: 5. Duben 2012, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Akorát jinou barvu. Já bych mu dal jméno Garfield a kuna Breberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jiná barva nebyla na skladě. To je Yeti kamaráda, který ho jsem viděl na procházce s naším pejskem, tak jsem to vyfotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 No jen jestli Ti Tygře ten Tvůj novej kámoš Áda naopak nezachránil kabely od většího poškození a mile se usmívajíc nečekal na kapotě na pochvalu a zaslouženou odměnu za zahnání té zlé kuny původem odvedle z půdy, nyní zpod kapoty,hergot to je ale dojemný přiběh nového přátelství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 WalkerT to není Áda, ale Garfild, že by kuna od Artigase doběhla k Tygříkovi a šla mu škodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 To mi cosi připomíná. Náš kocour si Yetiho také oblíbil. Podoba s Tygříkem čistě náhodná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Víťo moc Tygříka nedráždi ať se nám kluk nenaštve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Viťo, ten kocour má barvu jako Garfield. Ta podoba blátivých ťapiček je opravdu náhodná! No taková sranda to zase není, jelikož doma máme jezevčíka a kocoura Macka, který je z nového nájemníka nervózní a neustále hypnotizuje dveře na zahradu. Také se důvodně domnívám, že je to syn našeho Macka, když ještě řádil a na našem plotě stála fronta 9 koček na obsloužení... Moje předvýjezdové úkony jistě připadají sousedům humorné: Běžím (no spíš belhám) s granulemi na druhou stranu zahrady, nasypu je kocourovi a než to spořádá, vyjedu. Jinak musím říci, že kun je opravdu dostatek. Minulý týden o půl šesté, když jsem jel vedle do práce, si to jedna trádovala přes náměstí. Editováno: 6. Duben 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Jo a Artigasi, prosím Tě: Mluv tiše! Kuna naslouchá!(J.V.Stalin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Abych zabránil některým nezvedeným kamarádům (viď Miku) v pomluvách o kolaboraci, tak dnes jsem byl na nečekaném kafe. Ze servisu jsem si to šinul rovnou do Intersparu na nákup, když tu na parkovišti ve zpětném zrcátku se objevil bílý Roomstřík. Byl to Kuba. Hned zaparkoval vedle a začali jsme obhlížet naše mazlíčky. Nakonec jsme zašli na kafe a vyklubal se z toho hodinový pokec, kdy jsme si notně procvičili bránici. Kubo díky za fajn pokec. Editováno: 6. Duben 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Tygříku jestli už holkám říkáš Kubo,tak fakt už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Asi Tě, Miku, veřejně zostudím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Tak jaký mám vytáhnout zbraně? Už ti ten kocour zamotal hlavu. Editováno: 6. Duben 2012, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Řečeno s klasikem: Proč musím mít já za kamaráda takového ptáka! Editováno: 6. Duben 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Vážení přátelé, tak jsem se dozvěděl, že už nejsem kamarád Tygříka, pozor na něj on je moc divokej a taky plachej. Editováno: 6. Duben 2012, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 A kde ses to dozvěděl, že o tom nic nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Potvrzuji pronásledování Tygra bílým škatuláčkem. Tygříku, dík za pokec. . Škoda, že nejedeš ty Hranice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Náš kocour si oblíbil nejen kapotu, ale i skluz se zablácenými ťapkami po předním a zadním skle + přes zimu i pobyt ve vyhřátém motorovém prostoru. Kuny se nám možná i díky tomu zaplaťpánbůh vyhýbají. Ťuk, ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Ta metalíza bude vypadat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Víťo, Adolf taky. Čelní sklo je prima sjezdovka. Artigasi, byl tu Mike. Myslel jsem, že přijel traktor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) Artigasi to by jsi nevěřil jak mě přišel přivítat Tygřík. Měl na sobě kalhotky jak krteček, vypadal jak trpaslík, v jedné ruce měl kyblíček, v druhé lopatičku a celý byl od písku. Prej si stavěl bábovičky na písku. Editováno: 9. Duben 2012, autor: MikeTTT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 9. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Artigasi, byl tu Mike. Myslel jsem, že přijel traktor. Měl jsi vytáhnout pluh a poorat pole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.