badi Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Zdar lidi. Poradí někdo jak se znovu aktivuje "komfortní" ovládání stahování oken ve FABIE I r.v. 2001 po tom, co se odpojí baterie? Jen podotýkám, že ten postup strčit do zámku klíč a otočit s ním do polohy zamčeno a počkat až se okna zavřou/otevřou a pak znova podržet klíč v zamčené poloze cca 3 sec nefunguje. Nechával jsem si to dělat cca před dvěma lety v servisu (taky jim ten standradní postup nešel) a přiznám se, že si ten "jiný" postup už nepamatuju. Ale nedělali to softwarově, prostě přišel servisák místo kravaťáka a měl to za 10vteřin. Mě se odpojením baterie zruší dvojí funkce tlačítka ovládání oken. Tedy nelze okno jen pootevřít, vždy se otevře celé. A myslím, že ovládání okna spolujezdce z místa řidiče nejde vubec. Předem díky. PS. Nechce se mi jet s takovouhle banalitou do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 mne to tiez treba nastavit ... mne okna neidu dole automaticky.. neda sa mi to nastavit skusal som uz tolko navodou a nic... auto ma el. okna od vyroby ... pred odpojenim baterie vsetko fachalo ako ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Zdar lidi. Poradí někdo jak se znovu aktivuje "komfortní" ovládání stahování oken ve FABIE I r.v. 2001 po tom, co se odpojí baterie? Jen podotýkám, že ten postup strčit do zámku klíč a otočit s ním do polohy zamčeno a počkat až se okna zavřou/otevřou a pak znova podržet klíč v zamčené poloze cca 3 sec nefunguje. Nechával jsem si to dělat cca před dvěma lety v servisu (taky jim ten standradní postup nešel) a přiznám se, že si ten "jiný" postup už nepamatuju. Ale nedělali to softwarově, prostě přišel servisák místo kravaťáka a měl to za 10vteřin. Mě se odpojením baterie zruší dvojí funkce tlačítka ovládání oken. Tedy nelze okno jen pootevřít, vždy se otevře celé. A myslím, že ovládání okna spolujezdce z místa řidiče nejde vubec. Předem díky. PS. Nechce se mi jet s takovouhle banalitou do servisu. Nastavují to přes diagnostiku, a ještě jsem se nesetkal s tím že by to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Přesně tak Vagem vrátit do původního nastavení. taky jsem byl pěkně vyděšenej když jsem na OII odpojil poprvní baterku. Honza Ororo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 (editace) nedělá to spíš opačně? po odpojení baterie fungují okna pouze po dobu, po kterou se drží spínač. pokud tedy myslíš tohle. stačí spustit okno dolů, stisknout úplně tlačítko a chvíli podržet. potom vysunout nahoru a opět podržet ve druhé poloze. takhle u obou dveří. jednotka se podle nárustu proudu naučí "doraz" a okna pakjedou celé na 1 stisknutí Editováno: 10. Listopad 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Ano přesně tak, stačí přidržet chvíli tlačítka v obou krajních polohách (nahoře i dole) u obou oken z místa řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masek54 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 mám taky trochu podobný problém. Někdy mi nefunguje automat stažení okna dolů, musím několikrát vytáhnout nahoru a dolů ,pak se to někdy chytne. K tomu mi nefunguje uzamčení ovládání zadních oken, jestli je tlačítko zamáčklé, nebo ne pořád jdou okna ovládat jak u řidiče tak i ze dveřích vzadu . Mám octavia01 2004 elegance 1,9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 To jsou v poruše ty spinače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badi Vloženo 22. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Nebudete mi to věřit, ale přijdu k autu a okna fungují tak jak mají. Nepochopitelné. Nedalo mi to a baterii jsem odpojil na zkoušku. Po připojení baterie se dělo to samé, komfortní stahování nešlo, ale s tím rozdílem, že nastavení oken šlo rozchodit pomocí klíčků v zámku dveří. Podržet v zamykací poloze, počkat až se okno zavře, výdrž cca 3 sekundy................ No ještě že to nešlo do servisu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Kde presne vo VAGu sa to nastavuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 (editace) Měnil jsem baterii a po té bylo třeba nastavit dojezd oken. Pár lidí mi tvrdí, že jim to na FI fungovalo i po odpojení baterie a nic nastavovat nemuseli. Čím to je? Liší se to modelovým rokem, výbavou? Editováno: 29. Prosinec 2011, autor: MATTESS136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Kde presne vo VAGu sa to nastavuje? vagem nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 (editace) vagem nejde! Jakto že to VAGem nejde, když to dělam? Editováno: 31. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 znovu nastavení koncových poloh vagem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 (editace) Jo jak to nefunguje , tak překoduji dotahování oken kličem a ono to začne fungovat. Editováno: 30. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 překoduješ vagem jo? tak to jsi borec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 překoduješ vagem jo? tak to jsi borec. Jen zruším a znovu nastavím otevíraní oken kličem a tak nastavím komfortní dotahování oken, aspoň tak mi to poradil jeden známy ze Škodovky. Zatím to tak fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Vagem to nenakóduješ to je blbost maximálně v testu akčních členů pokud dáš otevřít a zavřít každý okno zvlášť tak dosáhneš toho co pouhým klíčem v zámku dveří podržením v odemykací poloze dokud okno nesjede až dolů a v zamykací poloze dokud se zase úplně nezavře tak se naučí správně chodit.Nebo spuštěním a zvednutím okýnka podržením tlačítka dolu a nahoru.To je správný a jednoduchý postup pro opětovné naučení funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 (editace) No je pravda že jak nastavím stahováním kličem, tak ho tim kličem vždycky stáhnu dolu, až na doraz a pak zatáhnu nahoru, možná ho to tim naučím. Ale už jsem to tak pár lidem spět nastavil. Vyzkouším to u někoho bez VAGu. Editováno: 31. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 ano tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 A já to udělal autoscanerem VAG 5053.Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 pochybuju že jsi tím nastavil koncové polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 VAGem to nejde, děla se to kličem, sjedeš dolu nadoraz,vyjedeš nahoru a funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 (editace) Asi jsme si špatně rozuměli,protože klíčkem mně to právě nešlo,fungovalo jenom okno u řidiče. Před odpojením baterie jsem si nahrál,naštěstí nastavení auta do paměti přístroje a potom jsem to pomocí tohoto autoscaneru vrátil do původního nastavení.Samozřejmě ,že koncové polohy jsem potom nastavil pomocí klíčku Honza. Editováno: 22. Únor 2012, autor: OrOrO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.