kláca Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 8x18 s ET 35 tam nacpeš, s timhle ET a šířkou to bude akorát k lemům, ale je to už dosti veliký kolo a je třeba k němu dát nizoučkou gumu(205/35/18-215/35/18), proti velkejm kolum rozhodně nejsem, ale možná bych volil spíš 17ky-pokud to budeš každodenně používat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 zamknuto ti bylo prave proto, ze je tady tohle tema ... Vsimni si kolik podobnych dotazu v teto sekci je. Kdyby se kazdy druhy ptal jak velky kola/pneu muze na fabii dat a zakladal pri tom pokazde nove tema, tak za chvili neresime nic jineho To jen na vysvetlenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) Hosi robil by na fabuli problem ak by som pouzil disky 7,5Jx16 a pneu 205/55 R16 ??? Zalozil som novy thread a bol locknuty....... chapem, ospravedlnujem sa, ale som rad ze mi to aspon pridalo, lebo mam nejaky cvaknuty net Vezne by to mohlo niekde skret s pneu 205/55 ? Dikes Editováno: 16. Listopad 2006, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirro Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) Moc dik za vysvetlenou No prave ze bych to mel na kazdodenni jezdeni.Sem maximalista tak volim vzdy tu nejvetsi moznost moznost a asi ne tu nejlepsi.Premyslel sem ze bych to dal na 17 a snizil jezne ja uz mel snizeny dve auta a prumerne pohodli bylo v haji tak prave premyslim jak to vyresit. Editováno: 16. Listopad 2006, autor: mirro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Moc dik za vysvetlenou No prave ze bych to mel na kazdodenni jezdeni.Sem maximalista tak volim vzdy tu nejvetsi moznost moznost a asi ne tu nejlepsi.Premyslel sem ze bych to dal na 17 a snizil jezne ja uz mel snizeny dve auta a prumerne pohodli bylo v haji tak prave premyslim jak to vyresit. no jo, ale pokud chceš dát 17nebo 18, tak to snížit určitě chce, jinak to bude vypadat ošklivě!!=taky to tvrdší samo bude -něco za něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Hosi robil by na fabuli problem ak by som pouzil disky 7,5Jx16 a pneu 205/55 R16 ???Zalozil som novy thread a bol locknuty....... chapem, ospravedlnujem sa, ale som rad ze mi to aspon pridalo, lebo mam nejaky cvaknuty net Vezne by to mohlo niekde skret s pneu 205/55 ? Dikes je to oktáváckej rozměr(moc vysoká pneu!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojoking Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 mozem obut na fabiu letne gumy 195/60/15??? ma niekto skusenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 mozem obut na fabiu letne gumy 195/60/15??? ma niekto skusenosti??? megabalón z octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 hlavně je to to samý jak ta 205/55/16 na co se ptal někdo o kousek vejš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Sem asi blbej nebo nevim ale nedokážu si poskládat jaké ET zvolit aby to bylo v pohodě.., proto se ptám Vás.. Jaké ET zvolit u kol 17" šířka 10 jestli to tam vůbec pude a jaké ET na přední které mají šířku 7,5 aby byly stejně v jedné rovině.. Takhle bych to chtěl sladit ale pro mě nevyřešitelnej příklad tak dík moc všem kteří poradí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Sem asi blbej nebo nevim ale nedokážu si poskládat jaké ET zvolit aby to bylo v pohodě.., proto se ptám Vás.. Jaké ET zvolit u kol 17" šířka 10 jestli to tam vůbec pude a jaké ET na přední které mají šířku 7,5 aby byly stejně v jedné rovině.. Takhle bych to chtěl sladit ale pro mě nevyřešitelnej příklad tak dík moc všem kteří poradí.. ty vogo desítka je krásná šířka!, ale na fabku je to už zase moc a ještě i ta kombinace 7,5 předek a 10 zadek je šílená!! já mám 9 ráfek a i to je dosti široký a 215 je natom pěkně naplá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 etě tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Sice většinou řešíte větší kola ale ot.zní jsou na Fabku povolené pneu 175/65/14 mate je někdo v TP.Pokud jsou povolené tak by asi něměl bejt problem zapsat je do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 hezké, tak nějak k tématu Jaké kola .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 (editace) Sice většinou řešíte větší kola ale ot.zní jsou na Fabku povolené pneu 175/65/14 mate je někdo v TP.Pokud jsou povolené tak by asi něměl bejt problem zapsat je do TP. Nejsou. Nejdou. Neni duvod. 185/60 je rozmer, ktery utahne kazdy motor, sehnat ho neni problem. Editováno: 4. Prosinec 2006, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Sem asi blbej nebo nevim ale nedokážu si poskládat jaké ET zvolit aby to bylo v pohodě.., proto se ptám Vás.. Jaké ET zvolit u kol 17" šířka 10 jestli to tam vůbec pude a jaké ET na přední které mají šířku 7,5 aby byly stejně v jedné rovině.. Takhle bych to chtěl sladit ale pro mě nevyřešitelnej příklad tak dík moc všem kteří poradí.. ty vogo desítka je krásná šířka!, ale na fabku je to už zase moc a ještě i ta kombinace 7,5 předek a 10 zadek je šílená!! já mám 9 ráfek a i to je dosti široký a 215 je natom pěkně naplá Chci vzádu mít pořádnej límeček.. a ve předu právě ani tolik ne.. Chňápeš?? Bude se to dát nějak vyřešit přez ET abych nemusel dávat podložky(dopředu).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 etě tady Jinak k tvejm kolum, myslím že není co dodat podle mě nej kola na fóru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 16 disky a pneu 205/40 R16 .....ked tam bude profil 40...bude to vadit ? Asi iba chlpatym co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 16 disky a pneu 205/40 R16 .....ked tam bude profil 40...bude to vadit ? Asi iba chlpatym co ? podle techničáku je 205/45/16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Čauky máte někdo skušenosti s pneu Daytona 110 rozhoduju se mezi nima a Barum Brilantis s Barumkama skušenosti mám nejsou špatny ale ty Daytony vypadaj o něco líp ale nejel jsem na nich tak jsem na vážkách. Barum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Dayton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jaká kola můžu dát na fábku? Mám 14"ky, a pneu 185/55, ale mám v techničáku dole, že tam můžu mít i patnáctky, konkrétně 6j x 15" ET 43. To označení na konci, moc jsem to neviděl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 konkrétně: "Alternativně lze použít pneumatiky 185/60 R14 82T na ráfcích 6j x 14 ET38, 195/50 R15 ET43 nebo 185/55 R15 82H (pouze pro zimní provoz) na ráfcích 6J x 15 ET43. Ráfky mohou být z lehké sliriny. Sněhové řetězy nelze použít v kombinaci s ráfkem 6J x 14 ET38 nebo pneu 195/50 R15." Tolik z mého TP. Poradíte mi, která litá kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.