Přejít na obsah

MAGICAR M871A CAN + Octavia 1

v_wagner

Doporučené příspěvky

Octavia I Elegance ročník 2002 (modelový rok 2003). Komfortka 799B

Dneska jsem udělal nahrubo instalaci s použitím záložního zdroje GM50.

Zapojeno +, GND, CAN-L, CAN-H, nastaven model 111 v CAN modulu a zapnuta obousměrná CAN komunikace.

Nestihl jsem kromě antény, RPS, sirény a toho CAN modulu připojit už nic dalšího. Senzory budu rozšiřovat o mikrovlnný a náklonový, ale to až další víkend.

Otestoval jsem Funkčnost všech dveřních spínačů, vyměnil nefunkční u motoru - vše chodí po CANu včetně blikání blinkrů. Potud spokojenost.

Co jsem zatím zaregistroval, tak když zamknu/aktivuju alarm Magicar pagerem, tak zůstane svítit stropní světlo a když odemknu Magicar pagerem, neodemkne se kufr.Při použití originál dálkového ovládání (2 tlačítkový vystřelovák) se při zamknutí samozřejmě aktivuje Magicar alarm, ale světlo zhasne tak jak to má být. Kufr se jím při deaktivaci alarmu odemyká spolu s ostatními dveřmi.

Samozřejmě bych kvůli potenciálně snadnému odposlechu odemykacího kódu originál jednocestného ovladače, který nepoužívá plovoucí kód radeji používal dvoucestný plovoucím kódem vybavený pager Magicaru.

Pokud jde o odemykání kufru spolu s dveřmi, tipuju, že by se to mělo dát vyřešit buď nastavením délky a typu impulzu v programovém menu 2, eventuálně natažením drátu, daním relátka apod. S tím světlem mám ale trochu obavy, zda na to vůbec existuje nějaké jiné řešení než to světlo před odchodem vypínat ručně.

EDIT:

Tak prý se nemám spoléhat na CAN a napojit se na centrální zamykání přímo. A to jsem si myslel, že za 1500 Kč příplatek za CAN verzi si ušetřím drátování ;o)

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě bych kvůli potenciálně snadnému odposlechu odemykacího kódu originál jednocestného ovladače, který nepoužívá plovoucí kód radeji používal dvoucestný plovoucím kódem vybavený pager Magicaru.

Originál DO v klíči nemá plovoucí kód?

To se mi nezdá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...