Seiger86 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Viděl jsem SII kombika, který měl vepředu ve světlech pro denní svícení místo seriových žárovek LEDKY. Vypadalo to moc pěkně, tak jsem se vypravil do D+M autodoplňky po Ledky. Vyzkoušel jsem snad 3 druhy a nesvítilo to, i když ty žárovky prý už v sobě měly odpor. Nevíte prosím někdo, jaké konkrétní LEDky si musím koupit, aby to svítilo? Díky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Je třeba přehodit polaritu. Přepinovat v paticích nsvětlometů kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yak 55M Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Zdravím mám dotaz zkoušel, už někdo tyto diody v mlhovce jestli to opravdu funguje viz odkaz? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/tuning/skoda-superb-08-power-led-zarovek-denniho-sviceni-ki-r-id:6565.eshop Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 nwm kam to napsat a tady pisete od dennim sviceni chci se zeptat mam superba II a mam jen mlhovky bez denniho sviceni to mam zaslepeny a chtel bych se zeptat kdyz bych tam chtel koupit svetla s dennim svicenim a mlhovkama co musim vsechno udelat za upravy aby mi to tam slo? ve skodovce mi rekli ze musim predelat prepinac na svetla no a pak kabelaz udela no...diky za odpovedi a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Rozběhat DS v BCM pokud to podporuje a natahat dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 a s prepinacem na svetla se delat nic nemusi? jak me rekli ,, odbornici ,, ve skodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 to Yak 55M - do DRL idu dat LEDky, len neviem ci aj tie z tvojho linku. Kamos to ma na svojom a nesignalizuje chybu. chcem to aj na svoj, len este som sa k tomu nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Jake jsou vlastne zarovky v mlhovkach s dennim svicenim,je tam H8 ze a ??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Myslím klasická P21W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Ahoj, prosím vás chtěl bych se zeptat, je to trošku mimo mísu, nevíte jak zprovoznit zadní světla, aby svítila i při denním svícení??? Jde to nakódovat přes VAG??? Díky moc... Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 tak to by mě docela taky zajímalo Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Ne VAGem to nejde, ale dokážu to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 (editace) a to je jen elektronicky(jako v přizpůsobení),nebo se něco mechanicky musí přepojit? Editováno: 13. Květen 2013, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Já jen softwarově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 (editace) a prozradíš jak? Editováno: 13. Květen 2013, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 (editace) Do vozu nutno připojit PC... Editováno: 14. Květen 2013, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 hm a dál?co nějaký postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Já zapomněl na ten hlavní krok...přijet za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 hm to jsem si myslel,že to de nějak takto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ferda25 - prosím tě odkud jsi a co by stálo nakódování??? díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Čekám zásilku s ledkama do interiéru i výměnu denního svícení ... jsou to ledky se kterýma by "doufám" neměl být žádný problém.. PS: nevíte někdo, zda to hlídání prasklé žárovky CAN-BUS má každej superb II ? Některé ledky co jsem objednal toto v popisu nemají.. (CAN-BUS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Ano, má to každý Superb II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mm322 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Mám na Superbu II v denních světlech ledky žárovky, vypadá to dobře a nesvítí na palubovce kontrolka spálené žárovky. http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/0/0/5/474-Bila-LED-zarovka-BA15S-CREE-5W-canbus-vhodna-do-dennich-svetel-Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 mm322: vypadá to hezky, corner funkce funguje bez problémů i s LED? ... (pokud svítí hlavní světla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Corner je přes mlhy. ne přes denní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.