Publikováno Prosinec 5, 201113 r Viděl jsem SII kombika, který měl vepředu ve světlech pro denní svícení místo seriových žárovek LEDKY. Vypadalo to moc pěkně, tak jsem se vypravil do D+M autodoplňky po Ledky. Vyzkoušel jsem snad 3 druhy a nesvítilo to, i když ty žárovky prý už v sobě měly odpor. Nevíte prosím někdo, jaké konkrétní LEDky si musím koupit, aby to svítilo? Díky moc za odpovědi.
Říjen 20, 201212 r Zdravím mám dotaz zkoušel, už někdo tyto diody v mlhovce jestli to opravdu funguje viz odkaz? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/tuning/skoda-superb-08-power-led-zarovek-denniho-sviceni-ki-r-id:6565.eshop Díky za odpověď.
Říjen 21, 201212 r nwm kam to napsat a tady pisete od dennim sviceni chci se zeptat mam superba II a mam jen mlhovky bez denniho sviceni to mam zaslepeny a chtel bych se zeptat kdyz bych tam chtel koupit svetla s dennim svicenim a mlhovkama co musim vsechno udelat za upravy aby mi to tam slo? ve skodovce mi rekli ze musim predelat prepinac na svetla no a pak kabelaz udela no...diky za odpovedi a rady
Říjen 25, 201212 r a s prepinacem na svetla se delat nic nemusi? jak me rekli ,, odbornici ,, ve skodovce
Listopad 18, 201212 r to Yak 55M - do DRL idu dat LEDky, len neviem ci aj tie z tvojho linku. Kamos to ma na svojom a nesignalizuje chybu. chcem to aj na svoj, len este som sa k tomu nedostal.
Květen 12, 201312 r Ahoj, prosím vás chtěl bych se zeptat, je to trošku mimo mísu, nevíte jak zprovoznit zadní světla, aby svítila i při denním svícení??? Jde to nakódovat přes VAG??? Díky moc... Martin
Květen 13, 201312 r a to je jen elektronicky(jako v přizpůsobení),nebo se něco mechanicky musí přepojit? Upraveno Květen 13, 201312 r od wsharan
Červen 1, 201312 r Čekám zásilku s ledkama do interiéru i výměnu denního svícení ... jsou to ledky se kterýma by "doufám" neměl být žádný problém.. PS: nevíte někdo, zda to hlídání prasklé žárovky CAN-BUS má každej superb II ? Některé ledky co jsem objednal toto v popisu nemají.. (CAN-BUS)
Září 19, 201311 r Mám na Superbu II v denních světlech ledky žárovky, vypadá to dobře a nesvítí na palubovce kontrolka spálené žárovky. http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/0/0/5/474-Bila-LED-zarovka-BA15S-CREE-5W-canbus-vhodna-do-dennich-svetel-Skoda
Říjen 3, 201311 r mm322: vypadá to hezky, corner funkce funguje bez problémů i s LED? ... (pokud svítí hlavní světla)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.