Přejít na obsah

LED do mlhovek OII (předface)


PDAQUE

Doporučené příspěvky

Teď nějak nechápu co jsi myslel tím, že máš pro dení svícení LEDKY a PČR chtěli vidět jestli nesvítíš mlhovkama... Mě stavěli jednou a říkali že svítím mlhovkama a já jim řekl že to není pravda, protože mlhovky jsou (dle vyhlášky) přídavná světla která svítí společně s potkávacími nebo dálkovými světly a smí se použít pouze za snížené viditelnosti mimo obec... Mě svítí sice světla na místě kde jsou mlhovky, ale nesvítí k potkávacím nebo dálkovým světlům, tudíž to nejsou dodatečná světla-mlhovky...navíc svítí na 60% výkonu... koukali na mě jak trubci na včelu a pak řekli ať jedu... no a podruhé jeli proti mě, otočili se a zastavili mě a když sem zastavil (vypl světla a zatahl ručku :kol-28: ) tak že chtějí vidět světla,samozřejmě se mi po nastartování rozsvítily parkovačky a pak potkávačky a řekl sem že špatně koukali, že si to spletli a byl klid... ale to bylo když jsem to měl zezačátku, kdyžto nikdo neměl... teď už normálně jedu kolem a nevšímají si mě už pěkně dlouho, už to taky na silnici jevidět mnohem víc...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

také s tím nemám problém.. Jezdím všude možně po republice, měsíčně kolem 8 tis. km, tuto fci mám naprogramovanou ca. 3-4 měsíce a ačkoli jsem potkal spoustu policajtů (i když odchytávali auta), nikdy to nikdo neřešil a nestavěli mě. Možná mám však výhodu v Pražské značce, stavějí vždy spíše místní..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

smrczech - ne vsechny supy maji takto svetla... ;)

Taky myslím, ta nejlevnější verze nemá corner a denní s mlhovkama stejně jako ořezaná OIIFL.

Ale jinak je znatelný rozdíl v tom žlutém a bílém světle, podle mě jim nešlo o funkci, ale právě o tu svítivost, protože co si budeme nalhávat, tohle se se žlutým klasickým nedá přehlédnout. ale nechápu proč jim to tak vadí, podle mě je jedno jestli je to žluté nebo bílé, to by jim pak mohly vadit xenony a mohly by se zakázat třeba...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Mam par otazok ohladne toho kodovania :09-Centrální elektrika

v bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v % .V byte 20 zvolit svietivost kde sa to nastavuje v lcode ?treba napisat v Byte dec svietivost?A este ako to vlastne funguje co vlastne znizuje svietivost?neaky odpor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

A proč to chceš měnit? FII RS nemá přece LED mlhovky.

To, co máš na mysli, je denní svícení a to se dělá i na OII RS / scount - výměna za původní mlhovky (přijdeš ale právě o ty mlhovky).

Navíc když se pořádně podíváš, tak z fabie mají ty LED šikmý tvar a mlhovky v OII podle mě to sklíčko nemají zešikmené, takže tam nejspíš nepůjdou...

post-48545-0-71528500-1351806538_thumb.j

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem pohledal a opravdu tam údajně pasujou ty LEDky z Fabie RS, nebo náhražka přímo pro OII

http://www.stualarm....eni-homologace/

Fabia má mlhovky nejspíš ve světlech, protože na stránkách škoda píší, že mlhovky má, ale jakékoli jiné světlo než tuším 2500k (což je žluté) nemůže být bráno jako mlhovky, což ty LED opravdu nesplňují a tím pádem přijdeš potom na OII o ty mlhovky, kam místo nich dáš ty LEDky.

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...