Přejít na obsah

Tolapt

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Čaute chlapi, mám podobný problém. Zjistil sem, že se mi začíná ztrácet mot.olej. motor je čistej takže předpokládám že se asi někde spaluje, že by turbo?? Ale co mě zajímá je jestli u Fabie 1,4 TDi, ano mám pouze 3 válce :D, RV 2007 je normální že chybí čidlo na stav oleje?? čistě náhodou sem zjistil, že je měrka skoro suchá, ale kontrolka nic a teď mi klučina co mi dělá servis řekl, že tam žádný čidlo není. A já se ptám, to ho tam nedávaj nebo jen někdo zapomněl namontovat? Najde se někdo kdo mi odpoví?? Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kolbe: No a kolik to ma najeto? Jako nechci zase prudit, ale proc se nejdriv nepodivas, kde by ten olej mohl utikat!?!? Co treba spatne dotahnuty olejovy filtr, ci spatne testnici zatka.....Mozna nejaka hadice, tady ti to preci nikdo nedokaze rict, kdyz to nevidi.Ten olej ti muze utikat a chytat se na spodnim deklu, takze to nepoznas, muzes tam mit kybl bordelu. Nepises kdy jsi olej kontrolova a v jake jsi ho mel predtim hladine na merce, a kolik jsi ted ujel km. Takze to jsou dalsi podstatne veci ktere neuvadis.

Bylo by asi velice divne kdyby tento motor nemel cidlo=senzor tlaku oleje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...