Luketa Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 (editace) Chcel by som sa spytat co sa mohlo stat. Dnes som siel rano do auta (Superb II) odomkol som a ked som otvaral predne vodicove dvere boli dost primrzle ale ked som silnejsie potiahol otvoril som. hned potom som ich zavrel a ked som ich chcel otvorit ako keby vobec nefungovala vonkajsia klucka. ked som si ich otvoril z vnutra nedali sa zavriet ako keby nechcel zacvaknut zamok alebo take nieco. ked sa auto zohrialo toto sa opravilo dvere sa zavriet daju ale otvorit kluckou z vonku nejdu. je mozne ze som utrhol tiahlo? Editováno: 16. leden 2012, autor: Luketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Všechno je možné...mohlo táhlo vyjet z držáku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luketa Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Takze tiahlo to nebude. Ked odomknem auto nedokazem otvorit vonkajsou kluckou, ale ked si dvere otvorim zvnutra tak potom uz vonkajsia klucka funguje pokial zase nezamknem. Odomknem a zase to iste. Nemali ste niekto rovnaky problem? Neviete cim to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Zkus auto odemknout dalkacem, vlizt dverma spolujezdce a zamknout a odemknout tim ovladacem na dverich. Pokud to potom nepujde otevrit zevnitr podezrival bych nejaky elektricky udelator, ktery ma na starost zapnout vnejsi kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Podle mě to jen přimrzlo a povolí to až bude v autě tepleji. Včera se mi stalo to stejné. Otevřel jsem dveře u spolujezdce a pak zavřel. Poté nešli otevřít ani zvenku a ani zevnitř. Po Zahřátí interiéru začalo vše fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Čako Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Zdravím páni , tento istý problém sa u mňa vyskytol pred 4 dňami , bol som s tým v servise a tiež som myslel že na chybe bude mráz, ale bola zhrdzavená bužírka na lanku takže to mám na záruku. A stalo sa to len z toho dôvodu, že ako primrzli dvere trocha a vyvynula sa väčšia sila na otvorenie dverí , bužírka jednoducho vyskočila z miesta. Dúfam že som pomohol :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luketa Vloženo 3. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Dnes rano sa mi stalo to iste. Nepomohlo ani vyhriatie interieru. Skusil som zamknut a odomknut tlacidlom zvnutra a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaviM Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Stalo se mi to taky mel jsem to asi primrzle, rozebral jsem tapecirunk a tu plastovou vec tam dal nazpatek nevim zda dobre nikde jsem nevidel obrazek drzi to tam tak trochu na sikmo jako ven, slo to tam dat i otocene , nic dvere se otavirali smontoval ale bohuzel pri pouziti zamknuti dvere nejdou otevrit , pokud je otevru zevnitr muzu zavirat otevirat z venku normalne , ale jak se zamknou nejde to nevim jak kbyby ta elektonika tam neco neposlala. Fakt nevim jak to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.