jameson01 Vloženo 12. Únor 2012 Vloženo 12. Únor 2012 Dobrý den, dnes jsem přišel po 14 dnech k OCTAVII a po rozjetí mi poskakovala po silnici -zadek -jako zběsilá...Je možné,že mi zamrzly tlumiče? Díky možná za hloupý dotaz,samotného mne to překvapilo.... Honza Citovat
Wojnar Vloženo 12. Únor 2012 Vloženo 12. Únor 2012 Ano, loni nebo předloni jsem viděl takto skákat Fábii Citovat
jameson01 Vloženo 12. Únor 2012 Autor Vloženo 12. Únor 2012 Řešením je asi vytápěná garáž že.... Citovat
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Vloženo 14. Únor 2012 Ano můžu potvrdit,že tlumiče můžou zamrznout Takhle nám zamrzla fábie.Ne není to snížený podvozek Asi 4 dny stála na těch těžkých mrazech a pak se vyjelo na krátkou trasu a takhle si sedla na prdel... Tlumiče se ani nepohnuly a byla to lahůdka s tím jet...Jako mít místo tlumičů jen trubky. Jakmile bylo opět -10 a výš,tak fábka zase šla nahoru. Alespoň mám představu jak se bude přibližně chovat Octávka až na ní dám tvrdší podvozek Citovat
Tompo Vloženo 14. Únor 2012 Vloženo 14. Únor 2012 Přesně, je to celkem běžné a velmi nepříjemné Citovat
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Vloženo 14. Únor 2012 Zadní cestující si při větší nerovnosti i ducli kebulí o stropnici Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.