Přejít na obsah

mřížka tahokov vs. STK


michalhajek

Doporučené příspěvky

Ahojte, mam dotaz ohledně mřížky v narazníků při stk. posilal jsem dotaz majiteli (dejvi99) ale neodpověděl mi, proto se zeptám šiřšího okruhu lidí. Jde mi o tu mřížku před chladičem, místo držáku spz. projdu stk s tou upravou? a pokud by byl problém, je možnost to nějak zlegalizovat, ? díky za vaše zkušenosti.

dsc0024us.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

mřížka by neměl být problém, neslyšel jsem že by ho někdo dělal- u mne též OK...RZtka musí být samozřejmě ale vhodně umístěná ;)

Prosím tě, je to ten nárazník, který se prodává pod názvem RSC? Myslíš, že by do něj pasovaly i klasické krytky na mlhovky z běžného RS nárazníku? Jinak musím říct, že luxusní úprava :) Mám v hlavě něco dost podobného, RS nebo RSC nárazník, černá maska, akorát logo udělam do barvy karoserie :) Díky za odpověď :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díkajs za rozšíření obzoru ;) nevypadá zle, ale dle mne se za stejný peníz dá sehnat origo RS a dotvořit si ho k obrazu svému...jinak co koukám tak origo RS mřížky s mlhovkamy tam nesednou - alespoň přichycení nesedne a muselo by se to nějak uchytit "po svém" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáš zač, rád sem hodím něco, co tu ještě není (ač se dost divím, prodává se dost dlouho)..

Jo jo, já mám asi v plánu kupovat jeden z těch lehce odřených RS nárazníků, co mají na obautodíly a nalakovat ho samozřejmě, cena je teď 3000 kč za kus, což je fajn + mřížky a máš to za 4000 kč komplet :)

A ještě bych tam chtěl ten spojler pod RS nárazník.. to je nějaký speciální na RSo, nebo prostě něco koupeného a napasovaného?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mrkni na bazos.cz nebo jiný inzerce, sem tam se najdou RS nárazníky i za hezčí ceny a jestli máš stříbrnou co RS, tak i v laku ;)

http://auto.bazos.cz/inzerat/15438223/Predni-naraznik-fabia-1-rs.php

spoiler pod nárazník myslíš asi dopasovaný lízátko z Leona Cupra - je to díl číslo 1ML 805903, koupíš ho v autorizáku Seat, cena cca 550,-, pak se jen krátí konce a vrutama se chytí ke spodku nárazníku ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm takže lakování tak nebo tak....ale pořád lepší než u mne, já mám červenou rally a FRS červenou coridu = lakoval jsem jen kvůli odstínu a to teprve nasere :D

jinak o ročník nejde, stačí si opsat to číslo dílu a ví se ;) 1ML 805903

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, díky moc :)

Joo, tohle naštve no :/ já jsem teď psal do několika lakoven na ceny, v České Lípě za nárazník chtějí 2000 kč a ještě čekám, až se v Praze začne pracovat a odepíšou mi i tady :D jestli se mi vyplatí to hodit k mladé do Lípy nebo to nechat nalakovat v Praze :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...