holubbn Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Zdar prosym vas neviem ake mam dať šroby na original elektony od škody. Disky mam 6Jx14 43ET koleso 185/60 R14 Pitam sa možem tieto 17 šroby čo mam od škody original 48mm dať na tie elektrony? Lebo mi vravia ,že aby som si dal o 0.5 cm dlhšie na elektrony. Ako to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 origo šróby sú totožné ako na plecháče,tak aj originál hliníky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Nejsou na plecháče předepsané šrouby s kulovou dosedací plochou, zatímco na "hlíny" s kuželovou? Já vím že mi při kontrole v servisu napsali "nesprávný typ šroubů kol" když jsem měl na plecháčích kuželovité šrouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/wht002437-skrutka-kolesa-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb.html Ekkar:práve v tvojom prípade to bude tak,že si použil na plecháče šróby,ktoré boli dodané k neoriginál hliníkom.. k neoriginál hliníkom sú vždy v sade dodávané šróby+vymedzovacie plastové stredové krúžky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Original sroby+original poistne sroby pasuju jak na elektron tak aj na plechac. LINK: http://www.jelinekholding.cz/index-sko.asp?id=sklad-vyprodej&typ=v&cat=ca110111102451 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Kdepak - já je tam nedával :D - to jsou šrouby, se kterýma jsem auto koupil. Původně vyjelo z fabriky na 15" Alu (podle výbavovýho štítku), já ho ale dostal na plechách - jaký šrouby k tomu vlastně bazarník použil mi došlo až při výměně, kdy jsem tam dával svoje vlastní "hlíny" s novýma pochromovanýma šroubama - a s kuželovitou dosedačkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holubbn Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) libero1071,PROCHY603 mate pravdu potvrdili mi to 2 škodovky . Ale nerozumiem tomu ,že niekto na oktaviu dava o niečo dlhšie šroby ako na plechače. Z bazaru som mal nekvalitne šroby tie bezpečaky už mam kupene a teraz čakam na original šroby . Dik. PROCHY603 a tie Bezpečnostní šrouby kol. CFA 071 004 čo som si kupil aku mam zaruku ,že mi neukradnu kolesa ? Nieže pride niekto s takym istym adapterom na fabiu a vykruti mi ich . Je to možne ? Alebo su to odlišne ako u Fab-zamkou ,že su ine. Editováno: 31. Březen 2012, autor: holubbn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) Máš jen o něco málo větší naději, než kdybys je tam neměl. Těch variant tvarů "bezpečnostních" hlav zase tolik není a navíc jsem už viděl tuším z Němec dovezený adaptér na Golu, který se nasunutím jednoduše přizpůsobí jakýmukoliv tvaru - a nestojí prý ani moc €ček... Nějakou amatérskou tlupu Kofolopitéků zapětiprstých takové šrouby spolehlivě odradí, pro "profíky" ale nejsou žádnou překážkou - jen "zpestřením práce"... A delší dříky šroubů na hlíny se dávají proto, že jsou samozřejmě v dosedací části (to je ten nosný střed, ve kterém jsou díry a který se přímo dotlačuje k náboji) oproti plecháčům o dost silnější - plecháč má bratru nějaké 3-4mm, zatímco hlína může mít klidně i centimetr... Editováno: 31. Březen 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.