Přejít na obsah

Ake šroby na fabiu I elektrony?

holubbn

Doporučené příspěvky

Zdar prosym vas neviem ake mam dať šroby na original elektony od škody.

Disky mam 6Jx14 43ET koleso 185/60 R14

Pitam sa možem tieto 17 šroby čo mam od škody original 48mm dať na tie elektrony?

Lebo mi vravia ,že aby som si dal o 0.5 cm dlhšie na elektrony.

Ako to je ?

post-42154-0-98027700-1333186483_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/wht002437-skrutka-kolesa-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb.html

Ekkar:práve v tvojom prípade to bude tak,že si použil na plecháče šróby,ktoré boli dodané k neoriginál hliníkom..

k neoriginál hliníkom sú vždy v sade dodávané šróby+vymedzovacie plastové stredové krúžky

Odkaz ke komentáři

Kdepak - já je tam nedával :D :D :D - to jsou šrouby, se kterýma jsem auto koupil. Původně vyjelo z fabriky na 15" Alu (podle výbavovýho štítku), já ho ale dostal na plechách - jaký šrouby k tomu vlastně bazarník použil mi došlo až při výměně, kdy jsem tam dával svoje vlastní "hlíny" s novýma pochromovanýma šroubama - a s kuželovitou dosedačkou...

Odkaz ke komentáři

libero1071,PROCHY603 mate pravdu potvrdili mi to 2 škodovky .

Ale nerozumiem tomu ,že niekto na oktaviu dava o niečo dlhšie šroby ako na plechače.

Z bazaru som mal nekvalitne šroby tie bezpečaky už mam kupene

a teraz čakam na original šroby .

Dik.

PROCHY603 a tie Bezpečnostní šrouby kol. CFA 071 004 čo som si kupil aku mam zaruku ,že mi neukradnu kolesa ?

Nieže pride niekto s takym istym adapterom na fabiu a vykruti mi ich .

Je to možne ?

Alebo su to odlišne ako u Fab-zamkou ,že su ine.

Editováno: , autor: holubbn
Odkaz ke komentáři

Máš jen o něco málo větší naději, než kdybys je tam neměl. Těch variant tvarů "bezpečnostních" hlav zase tolik není a navíc jsem už viděl tuším z Němec dovezený adaptér na Golu, který se nasunutím jednoduše přizpůsobí jakýmukoliv tvaru - a nestojí prý ani moc €ček... Nějakou amatérskou tlupu Kofolopitéků zapětiprstých takové šrouby spolehlivě odradí, pro "profíky" ale nejsou žádnou překážkou - jen "zpestřením práce"...

A delší dříky šroubů na hlíny se dávají proto, že jsou samozřejmě v dosedací části (to je ten nosný střed, ve kterém jsou díry a který se přímo dotlačuje k náboji) oproti plecháčům o dost silnější - plecháč má bratru nějaké 3-4mm, zatímco hlína může mít klidně i centimetr...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...