Přejít na obsah

Vrzání plata v kufru


ferda25

Doporučené příspěvky

Tak nebudeme to pitvat, on totiž ten tvůj příspěvek vyznívá tak, že jim radíš. A například ten poslední tazatel tady byl naposled před rokem a půl. :kol-28:  Ono je rozdíl napsat (parafrázuji) "koupil jsem si pásku a udělal to takto" a "kupte si pásku u udělejte to takto". Ta druhá verze totiž vypadá, že radíš těm, co tu přes rok nebyli. Ale nic ve zlém. :kol-35:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Mi seřizovali v servisu dveře a udělali to tak perfektně, že mi začalo na nerovnostech klepat zadní plato. Nevím co s tím sakra udělali, ale za boha nemůžu přijít na to jak to udělat aby to zatracené plato neklepalo. Zkoušel jsem podložit ty gumové špalky na konci aby se více opřely o dveře, ale nepomohlo to. Tak teď jezdím bez plata...

Nesetkal se někdo a nenašel už řešení ať neobjevuji objevené. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak se bohužel můžu připojit . Mám najeto 45 000 a plato v kufru bouchá na každé nerovnosti. Docela mne překvapilo jak velkou boční vůli má. Mám ještě O2 najeto 145000 a tam se plato ani nehne. Byl jsem v autorizovaném servisu a tam se s tím prý ještě nesetkali , tím ovšem nepřekvapili . Rovnou jsem jim řekl , že u auta za 800000.- nehodlám nic podlepovat , přilepovat apod. , no koukali jak když "tlačí kocour" . Po novém roce to tam vezu a pak se zde podělím o řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oni namažou ty plasty takovým mazadlem a gumovým těsněním vymezí vůli a bude klid do dalšího úklidu auta....no a pak si zase za to můžeš sám, že na ten plast používáš nevhodný čistící prostředek....taky jsem to řešil a nakonec podlepil a jen jsem si nadával, že jsem to neudělal hned. Existuje přímo originální díl od Škodovky(samolepící černý filc).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale problém není v tom platu samotném, ale ve špatně seřízených 5. dveřích, které mají vůli a pak ony mlátí tím platem. Protože u mě to plato když to zkouším se ani nehne.

A dokud manící neštelovali 5 dveře, které jsem štelovat nechtěl ale chtěl jsem aby je namazali, protože to pískalo při přestavování, tak bylo ticho. Ale je to tragédie ty servisy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ano, bouchá plato o plasty, ale proto, že s ním hýbou páté dveře, které se hýbou.

Píšu, že změnili polohu dveří, které jsou teď volné a za jízdy se hýbou a tedy hýbou i tím platem.

Protože, jak by mohlo plato rychle za sebou bouchat když je pevně zapřeno těmi gumovými zarážkami o dveře (zarážky jsem podložil, takže byly skutečně zapřené o o dveře).

Prostě se hýbou celé dveře a plato je už jen důsledek vůle v 5. dveřích.

Laboroval jsem s tím několik hodin. Jezdil jsem, podkládal, zkoušel. A bez seřízení dveří se to prostě nevyřeší - dveře vržou při přestavování, takže je v nich taky něco špatně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak po dvouměsíčním otravování v servise a zkoušením všeho možného dnes bylo na záruku plato vyměněno za nové. Zatim se to  po pár kilometrech jeví jako dobré , ale ůplně 100% to taky není , ale to už bych asi chtěl moc. Asi nakonec stejně dojde k nalepení nějakého semišového těsnění na plasty v kufru. Ale v každém případě výměna plata pomohla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Já stále trvám na tom, že platem to není. Protože mi to začalo dělat po tom, co se v servise hrabali v pátých dveřích. V jiném servise jsem si na to stěžoval a že bych chtěl ty páté dveře seřídit no a bylo mi řečeno, že prý je to slabou baterkou! :D. Autorizáky jsou akorát tak k pobavení.

Nevíte o někom, kdo umí dobře seřídit páté dveře, tak aby při přestavování nešly na sílu, nevrzaly a tím pádem pak nebouchaly platem, protože jsou špatně dovřené?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...