Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

najazdene mam 157km vag ukazal vahu vzduchu.. keby bola vaha vzduchu zla tak by to stale blblo nie 

jaký konkrétní kod ? Jestli váha vzduchu vyřadí z provozu regeneraci, nedokáže s jistotou říct, ale řekl bych že ano, nicméně jestli se jednalo o chybu P0101 tak to nemusí být nutně váha vzduchu, může velmi brzo následovat chyba P0403

dnes mi zaplo regeneraciu po 1170km nechapem preco az tak neskoro..je vsetko podla aplikacie po regeneracii? 

Screenshot_2018-04-04-18-33-39-721_com.applagapp.vagdpf.png

Vypadá to dobře. Teploty jsi měl cca 650°C. Což je v naprostém pořádku. Tak to neřeš a uvidíš do budoucna.

• 2 týdny později...

Zdravím, mám Octavii 2012 1,6 tdi a začalo mi svítit dpf zhaveni ne. Zkoušel jsem těch 15 minut jet po dálnici,ale stále to svítí prosím o rady co s tím.

Jsi ve špatné sekci. Kolik máš najeto ?

142000km

Kontolka DPF naskoci, pokial nedoslo viac krat k regeneracii (z nejakeho dovodu - kratke trasy, vysoke zatazenie motora, alebo je nejaky iny problem, ktory tomu zamedzil).

Samozrejme moze byt aj, ze je zanesene a nepriechodne (neviem ci to vtedy zobrazuje tu ikonu), no podla km (ak nemas stoceny vrak) by si ho zaplneny nemal mat, no aj take pripady su,..

Stoceny to neni

ELM327 + DPF VAG náhodou nemáš, aby ses kouknul jak to vypadá s filtrem?

před 2 hodinami, P9h napsal:

Stoceny to neni

Jestli ti svítí pouze kontrolka DPF a nezhasne ti ani po 50 km na dálnici, tak je vůz buď stočený protože je filtr plný a nebo jsi filtr poškodil jinak, ale bez diagnostiky stejně nic nezjistíš...

Tak zatím díky za rady. Jdu zkusit ještě tu dalnici

Prosím vás při kolika % zaneseni filtru oil ashem se mě rozsvítí kontrolka? Děkuji. Nyní mám přes 70% a 206 300km. A nebo třeba i gramáž. Abych s tím trochu dopředu počítal. 

Jak víš že máš 70%, když nevíš kolik je maximum? Diagnostika ukazuje pouze gramy nespalitelného popela. U 1.6 je údajná smrt 70g, ale většinou filtr nebývá fyzicky po smrti....

Nevím o jaké smrti se tu mluví,já měl u jedné 1.6 při najetých 230 tis problém že to cca po 250 regenerovalo.Filtr jsem vyndal a zjistil že není vůbec zanesený,ty údaje je jen výpočet.Filtr jsem zase dal zpět a nechal si udělat nastavení jako od nového.Bylo vše OK.

Ve vag DPF mě to píše % zaneseni. Ale nepamatuji si kolik g mám. Tak na to kouknu. Ale při kolika km se rozsviti kontrolka? :/ rád mám vše v plánu. :)

Ja pijem malo, a raz do roka ma niekto 6-7 borovickami ozere, nevite v kolika letech mi selzou jatra? [emoji482][emoji33][emoji4]

:D:D:D borovicka je fajnotka, ale rum je rum 

před 44 minutami, Petrkiller napsal:

Ve vag DPF mě to píše % zaneseni. Ale nepamatuji si kolik g mám. Tak na to kouknu. Ale při kolika km se rozsviti kontrolka? :/ rád mám vše v plánu. :)

Záleží na celkové průměrné spotřebě, ale většinu se u 1.6 rozsvicí mezi 240 a 280K km kvůli zaplnění.

Upraveno od 15degren

Děkuji to jsem potřeboval slyšet :)

Zdravím, mám 2 octavii 1,6 najeto 142000km a začala mi svítit kontrolka dpf filtru jel jsem tedy na dálnic ujel 35 km na 4,5 stupeň ale kontrolka stále svítí. Nechal jsem tedy auto napichnout a ukázalo to závadu na tepelným cidle výfukových plynu. Jenže v servisech teď mají 3 týdenní čekací  lhůtu. Nevíte proto prosím kdo děla v Praze Octavií? Nebo jak dlouho muzu s tím cidlem takhle jezdit?

• 2 měsíce později...

toto by som nepouzival...

moze to mat opacny efekt...

Používej VIF

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.