Přejít na obsah

Hučení kol


tomba

Doporučené příspěvky

No mě to právě že hučí až při vyžších rychlostech a jen v určítých rychlostech takže to asi budou gumy?Zdá se mi že když např. sjíždím z dalice na sjezdu a zatáčím do prava tak to přestane hučet po dobu zatáčení.Zkusim ještě dnes přehodit předek a zadek.Mam rozdílne gumy.Ve předu mam

http://www.pneunet.cz/pneu/13262/pirelli-pzero-nero-225-45-R-17-XL-ZR-94-W-letni/ a na zadu jsou dane nové http://www.pneunet.cz/pneu/16250/vredestein-ultrac-cento-225-45-R-17-XL-94-Y-letni/ na zadních je najeto necelých 2tis km a zda se mi že se pravá sjéždí ze vnitř.Viz dřívější foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to přehodil a všechy kola dofoukl na 2,55bar.Měl jsem je před tím na 2,1 az 2,2.Projel jsem je jen kousek asi 3km a teď se mi zdá že hočí předek takže to asi budou fakt gumy.Zitra to ještě testnu delší jízdou.Zítra jedu na laserovou geometrii tak jsem zvedav jak je to nastaveno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sniper: Tak jsem zase o něco chytřejší. Bral jsem to podle klasického zavěšení a nenapadla mě ta víceprvková náprava.

Mimoto, mě taky hučí zadní gumy, nejvíce při 80-90km/h. Jinak je celkem klid. A na zimních je úplný klid ( v rámci možností ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem to už řešil v jiném vlákně. Mě nezávisle na sobě odpovědělo několik pneuservisů, že na 17" kola je správně minimální tlak 2,5bar,střed 2,7-2,8 a max 3,0. to co uvádí výrobce na víčkách je tlak pro komfortní jízdu, bohužel s dopadem na úspornost a hospodárnost - zkrátka trpí pneumatiky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 UNDER

Cvakání chápu, bouchání chápu, ale hučení způsobené nesprávně dotaženým kolem to už je tedy sci-fi. :kol-28: A že už jsem pár povolených kol zažil.

Co se opakovaného přetahování týká, tak už bylo potvrzeno, že se to dělat nemá kór u hliníkových disků. Jde o nějaké nadměrné vymačkávání toho sedla nebo co. A navíc, když to jednou utáhneš tak ten kónus se opře do hliníků a za normálních podmínek se to nepovolí. Ten podobný kónus je i plechů, jen né tak velký.

Jinak u mě dotahování obstarává pneumatická pistole s utahovacím momentem tak akorát. :lol::'>

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...