farkihome Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 chalani, mne neslo o nic ine len o toto a tu aj vznikla tato vymena nazorov: Majo89: Ahojte, k tomu aby som si to potunil sam mi staci pc a kabel? inak niekto z okolia TN keby tu bol. Albion: Nie, nestačí. To je co za odpoved? Nie, nestaci. WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Asi jako ukázka je tohle nejlepší odpověď..... Citace soukromé zprávy: I just wanted to say that I thank you for your VIM solution from the bottom of my heart. It has saved me from a bricked unit... And also unlocked VIM. Your file is the only thing on the whole internet that solved my issue.Thank you! Posláno od dev Jeho příspěvek: http://forum.skodahome.cz/topic/129760-bricked-rns-510-fw-6270/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 ferda25, ale nemusis sa branit. ja som, na rozdiel od teba, na teba "nezautocil"... mozno by sme sa od diskusii mali vratit k teme. Majo89: na mnohe veci "potunil" ti staci kabel, PC a aspon aka taka znalost, resp. minimalne 2-3 zdroje z netu, ze to mozes urobit. ak si nie si isty, alebo niekde nacitas, ze to niekomu urobilo nejaky kill RJ, nepustaj sa do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 dotaz - mám aktivovanou přes maxidot funkci pro zavření oken při dešti - jenže tahle funkce funguje jen, když je auto uzamčeno. Pokud je auto odemčeno, tak se okna nezavřou (prakticky odzkoušeno). Mám MR2012. Jde přes kabel aktivovat, aby se okna zavíraly i při odemčeném autě? A případně kde se to dá najít ve VCDS? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) farkihome-vysvetlí mi prosím, ktoré s mojich slov si v mojej odpovedi nepochopil, keď sa tu ňou oháňaš? Jeho otázka bola jasne štylizovaná, a moja odpoveď tiež. Ak sa bude pýtať na ďalšie podrobnosti, určite mu bude jasne odpovedané. Editováno: 23. Září 2014, autor: Albion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Albion - "z mojich slov", nie "s mojich slov". Ale to je jedno, toto nie je jazykove okienko. Jeho otazka bola jasne polozena, tvoja odpoved bola zavadzajuca a zasadne nejasna. Odpoved typu "mu bude jasne odpovedane" tym padom povazujem za mierne protirecivu. Naco to prsenie sa. Btw, niekde som napisal, ze som niektore z tvojich slov nepochopil? Nemam ten pocit... Ale zase tu len zbytocne zakaďujeme diskusiu, ktora sa vybrala uz tym spravnym smerom. Peace. Editováno: 23. Září 2014, autor: farkihome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) S/Z - Blbý autokorekt v telefóne. Pozri. Zavádzajúca určite nie je. Keď sa ma niekto spýta či páli uhlík s pahreby, odpoviem mu Áno. .. A je mi jedno, že ty budeš pobúrený, keďže som mu nerozpísal siahodlhý referát chemických procesov, ktoré sa tam dejú. Editováno: 24. Září 2014, autor: Albion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Albion, nechce sa mi uz fakt zasier... tuto stenu, preto v skratke: Tema: Co vše jde vylepšit, zapnout/vypnout přes diagnostiku? Majo89: Ahojte, k tomu aby som si to potunil sam mi staci pc a kabel? inak niekto z okolia TN keby tu bol. Albion: Nie, nestačí. Pripada ti to to iste ako s tou pahrebou? Lebo keby si odpovedal analogicky, mal by si napisat, ze Nie, nepali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 je fakt, že jsem si možnosti VCDS taky představoval já nevim jak.... Na foru jsem dva roky, mezitim se mi ten overall o autech podstatně změnil. Kabel jsem si koupil až letos, ale z jiných důvodů - fakt se nehodlam hrabat v něčem, co mi moc neříká. Nejde o to v longcodingu nebo adaptacích něco nastavit na 1 nebo 0, nebo tam změnit hodnotu třeba otáčky motoru v idle. Když jsem se zajímal o nějaké změny na autě, tak jsem si tu v jednotlivých sekcích našel na O2 - potřebuješ novou GW - potřebuješ novou podvolantovku - potřebuješ novou BCM - potřebuješ novou ŘJ parkováků + překablovat vč nakódovat správně, tedy i věci, který nevim (třeba co komunikuje po CANu, co ne, a dalších x mně nic moc neříkajících voleb) dle verzí ŘJ ohledně jiných věcí - potřebuješ nové budíky - potřebuješ nový volant - potřebuješ novou BT jednotku a rádio vč. klonovat immo, nahrát nový FW kam je potřeba, upravit nějaké EEPROM na S2 - kromě BT jednotky a Columbusu nepotřebuješ nic, ale to je taky tim, že máš auto MR2013 a v eleganci, jinak by to byl podobnej seznam takže jednoznačná odpověď není. Záleží na MR, výbavě a revizi elektriky konkrétního auta. Zbytek by měl být jakž takž podobný, ale říkám, v některých částec hauta se hrabat nechci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Zdravím. Zkusím dotaz k tématu - je tu někdo z okolí Karlových Varů, kdo má vše potřebné a ví, jak nastavit zavírání kufru u Superb Combi pomocí ovladače a tlačítka u řadící páky? M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Jdou dokodovat mlhovky pri dalkovych svetlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 V Praze udělám vše potřebné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Mne si udělal aj v Bratislave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Nyní, ale už tak necestuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) a někdo hodnej kdo by hodil návod do VCSDS by nebyl ? Editováno: 7. Říjen 2014, autor: jirka pribyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Jirka, to na SUPII? Ja mam pocit, ze mne svietia hmlovky pri dialkacoch. Ak nie, vyskusam vecer a skusim postnut navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Mlhovky při dálkových u Superba2 nejde nastavit kódováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Ahojte viete o niekom na sk v tn alebo ba kto by mi to dokodoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Dá se nakodovat brzdový asistent? Myslím aby se nepřizpusoboval stylu jízdy (při ostřejším stylu zvýší tlak brzdové soustavy) ale aby byli furt ty brzdy ostrý jako když se jede pila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek8 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Zdravim chalani, mam SuperB r.v. 10/2010, chcem si nastavit par veci cez VCDS, konkretne: -vypnutie upozornovania na bezpecnostne pasy -el. zatvaranie kufra cez kluce/tlacitko atd, drobnosti kupil som tento kabel: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-VAG-12-12-VAG-COM-12-12-VAG-11-11-6-HEX-CAN-USB/1874213294.html Mozete mi prosim potvrdit a ukludnit ma, ze tento kabel&software by mal byt pre toto vhodny? Dakujem Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: Marek8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 12.12 je OK ale je to padělek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek8 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 to mi doslo skor ma zaujima, ci tym mozem nejak dodrbat RJ, ak pouzijem ten cracknuty soft, ale len na tie veci co som spominal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 padělkem? ano můžeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 O čo inak môžeš padělkem dodrbat riadiačku ako originálom? Ja mám padělek a doteraz žiadny problém. Otestované na Touareg, Superb II, A4 B7, A5 Sportback, Fabia, VW Passat a robil som veci ako: adaptácia spojok DSG, adaptácia škrtiacich klapiek motora, vypnutie pípania pásov, cornering light, coming home do hmloviek, denne svietenie do hmloviek, a mnoho ďalšieho. Samozrejme sa nepúšťam do vecí, o ktorých viem nič, napr. nastavenie predvstreku a podobné skotačiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Tak buď rád, že máš kvalitní kopii. Ne každá je taková. Proč, když kabel tak využíváš jak píšeš, jsi nekoupil originál a kopií budeš časem omezen v podpoře u nových verzí aut?? Koupit nejlevnější originál pro českou verzi a používat anglickou. To je dle mého řešení, které má patu a hlavu u člověka, který chce kabel využívat a nechce jen vyhodit peníze za kopii, která časem vlastně umře na neschopnosti ji používat na nových autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.