Pawouk Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Jděte s tím do háje, hospoda je někde jinde. Tady si opravdu nebude dělat, co se vám zlíbí. Pravidla jsou stále platná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Ondro, postrádám nějakou připomínku na akci , začínám si skoro myslet, že se tam zastavím na oběd sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Neboj, já tam budu včas, pokud se něco zítra nesemele na D1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Omlouvám se kluci, vypustil jsem to z hlavy úplně.Teprve 10 minut zpátky jsem rezervoval stůl pro 10 lidí na 14 hod.Prostě byly během týdne jiné myšlenky Takže se budu těšit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Jsme tu a máme objednáno [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 (editace) Nějaké fotky ze srazu Díky všem, škoda, že nám @Malta tak brzo odjel A @_Denis_........ Ten dnešek s Tebou v autě byl nezapomenutelný a boží! Jede to jak hovado Víc asi netřeba psát Zároveň byl na srazu dotaz, zda se nesejdeme i o prázdninách Já jsem pro Takže pokud by byl zájem... Potom jedno svatební, Lambo na fotce nemám A nesmí chybět jídlo! Editováno: 23. Červen 2018, autor: Ondra16V 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 (editace) Dekujeme Vsem za sraz Bylo milo a prijemne Ondro ja vim ze Ti chybi lambo ale ja je mam Editováno: 23. Červen 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Díky kluci za fajn odpoledne a Ondro, tobě za důvěru při "zkušebních jízdách" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Fakt se omlouvám ale ten den byla prostě špatná konstelace hvězd uz od rána. Na tržnici v Cieszyne jsme dostali několikrát sprchu z plátěnych přístřešků za krk, škodovka když už se rozhodne dát do auta deštník, dá jenom jeden [emoji16] ... polovic po třech nočních a když jsme tam byli od půl dvanácté, bylo to prostě dlouhé a ještě jsme museli jet sehnat nějaké dárky pro rodiče protože dnes už na to nebude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 před 8 hodinami, _Denis_ napsal: Díky kluci za fajn odpoledne a Ondro, tobě za důvěru při "zkušebních jízdách" Jak jsem už říkal: "Od půlnoci do půlnoci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Pánové omlouvám se, jsem v jednom kole, takže mně to úplně vypadlo z hlavy. Fajn fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Zdar štramáci jak se vede? Jsem tu nebyl jak je rok dlouhý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zdar Bulets. Takové otazky v slezké jizbě -jiné vlakno Ja mám se dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Kdy hodíme nějaký ten srazík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 V zari ma byt nejaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Na posledním placku jsem říkal, že já ho můžu zorganizovat až na říjnu.V září nejsem ani jeden víkend doma Nebo si ho hold na září zorganizujte sami 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 To je život svobodného pacholíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Čau kluci, nevím jestli s váma budu moct jezdit na srazy, koupil jsem si VW Golfa 1.4Tsi 110kW Maraton Edition a tím pádem jsem asi vyvrhel. Takže nevím jestli mě přijmete když za vámi pojedu na pokec do Sedliště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 je to koncern, přivřeme obě oči a budeme se tvářit jako že nic ... nicméně vlákno je o plánovaných srazech tak pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 @Pitrsman jasně, doraž, budeme se těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Ještě si dovolím malé OT: založ téma v sekci odpadlíků, mě to auto celkem zajímá, sám jsem o něm jednu chvíli uvažoval. A teď ke srazu - je už k dispozici nějaký reálný předpoklad termínu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Sobota 6.10. v obvyklých 14:00 hod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Já s tímto termínem momentálně nemám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Za mě uvidím, možná ano, zatím tak 50:50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Tak tím pádem bych Vás rád pozval na další sraz v Sedlišti, který se bude konat v sobotu 6.10. v obvyklých 14:00 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.