Bikes Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Koukám, že jsem asi poslední. Bohužel dnes trochu nestíhám. Také bych chtěl poděkovat za pěkný sraz a poznání nových lidí. 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 před 5 hodinami, Ondra16V napsal: Včera jsme se bavili o následujícím srazu, takže je třeba sepsat nový seznam účastníků 😄 Sraz: 13.8. v tradičních 14:00 Místo: Guty Takže kdopak dojede?😎 1. Ondra16V 2. VeteranChild 3. Martab ?? 4. Pawouk asi bych opět dojel... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Paráda 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Tak snad příště dorazím s fabkou v lepší kondici 😃 piš mě tam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Fábkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 No když jsem se naposledy díval tak v papírech pořád ještě bylo že fabie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Tentokrát věřím, že už to vyjde :D Napiš mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Ok😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 @Bikes Nejsi, já se k tomu dostávám až teď. Sice už je vypsán další termín, ale se zpožděním ještě děkuji za super sraz, jsem rád, že můžu patřit do takové super komunity a rád zase někdy dorazím. Jestli to bude už v srpnu to ještě nevím, ale pokud by to nevyšlo tak snad ten další :). Jinak teda jsem kontroloval pneu po příjezdu ze srazu a nějak přestalo ucházet :D, tak jsem nákup nových prozatím odložil, koupil si měřák a budu to sledovat :). Kdyby stačilo jednou za týden dofouknout, tak je asi dojedu :)) snad to tak bude :D Fotky už dávat nebudu, mám ty samé jako všichni :D 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 @JirikHL asi pozitovní vliv srazu na tlak v pneu, musíš jezdit časteji a nebudou ucházet vůbec :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Koukám že z toho začínají být měsíční konference 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Já bych se chtěl ještě zpětně omluvit, že jsem se na poslední "konferenci" nepředstavil. 😔 Měl jsem trošku nervy z tolika nových tváří a i z toho, že jsem dorazil se zpožděním. Takže se všem tímto ještě jednou omlouvám a těším se na další termín. 😊 Dovolte mi, abych vás příště alepoň mohl pozvat na kofolu. 😃 Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 V poho, seděli jsme proti sobě a pokec supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 (editace) Před hodinou, Malta napsal: Koukám že z toho začínají být měsíční konference 🙂 A i přesto se sejde vždy tolik lidí🙂 před 35 minutami, VeteranChild napsal: Dovolte mi, abych vás příště alepoň mohl pozvat na kofolu. 😃 Tak to se nedoplatíš🤪😅 Editováno: 18. Červenec 2022, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 57 minutes ago, VeteranChild said: Měl jsem trošku nervy z tolika nových tváří a i z toho, že jsem dorazil se zpožděním. Tvl co to tu začalo jezdit za lidi ani včas nedokážou přijet 🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 (editace) Jako kdyby ty konference někteří nebrali vážně, že? 😁 Na mou obranu, můj pozdější příjezd nebyl způsoben lobotomií vlastního auta, ale blokací vjezdu jiným. 😏 před 48 minutami, milanxx napsal: V poho, seděli jsme proti sobě a pokec supr. Díky. 😊 před 29 minutami, Ondra16V napsal: Tak to se nedoplatíš🤪😅 To pozvání pořád platí. Nápoj vlastního výběru. Doufám, že toho nikdo nezneužije. 😄 Editováno: 18. Červenec 2022, autor: VeteranChild 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 před 1 hodinou, Ondra16V napsal: A i přesto se sejde vždy tolik lidí Tak ono je to i o zdravém ultras jádru 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Tak tak😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Prudič neustále otravuje takže chci přidat na seznam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Před hodinou, VeteranChild napsal: Jako kdyby ty konference někteří nebrali vážně, že? 😁 Na mou obranu, můj pozdější příjezd nebyl způsoben lobotomií vlastního auta, ale blokací vjezdu jiným. 😏 Díky. 😊 To pozvání pořád platí. Nápoj vlastního výběru. Doufám, že toho nikdo nezneužije. 😄 Hmm že bych na sraz příště došel pěšky? :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 V 17. 7. 2022 na 12:47, Ondra16V napsal: Včera jsme se bavili o následujícím srazu, takže je třeba sepsat nový seznam účastníků 😄 Sraz: 13.8. v tradičních 14:00 Místo: Guty Takže kdopak dojede?😎 1. Ondra16V 2. VeteranChild 3. Martab ?? 4. Pawouk 5. Bikes 6. ExecutedDonut 7. JirikHL ?? 8. Radek Švec 9. Bullets Aktuální seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 před 58 minutami, Bullets napsal: Hmm že bych na sraz příště došel pěšky? Pokud jsem to správně pochopil, tak budu specifikovat, že nabídka platí jen na nealkoholické nápoje a jeden na osobu. 😄 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Na posledním srazu jsme se bavili o tom, že by Rosnička měla mít sportovní výfuk a že se mi zdálo, že když jsem ji slyšel odjíždět párkrát, že něco v provozu znělo fakt dobře, jen nevím jestli to byla ona... No podle videa v tomto článku (recenzí/testem to nazývat nechci) to vypadá, že to fakt byla ona :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Kluci, přesuňte prosím diskuzi do Jizby, máme tam celé vlákno na diskuzi a tady to nechte na řešení srazů😎 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 V 18. 7. 2022 na 19:32, ExecutedDonut napsal: Tvl co to tu začalo jezdit za lidi ani včas nedokážou přijet 🤣 Myslíš na mě s kódováním věcí před bramborákem? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.