Skodzinek Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 W dniu 10.12.2023 o 08:16, Luďa napisał(a): ale placka (bramborák) byla mastná na můj vkus až moc. Gdybych neměl hlad, tak bych taky nedojedl. Mas pravdu. Placek tentokrat byl mastny, ale krome toho vsechno bylo v pohode. Barszcz byl moc dobry. Skoda, ze nemeli moji oblibenou cesnocku, no ale nevzdy muzes mit vsechno v zivote 😄 Cesta byla O.K., ale na jednom kruhovem objezdu v Ostrave se me snażilo otoćit, i kdyż jsem jel pomalu 😀 Moc vam vsem dekuji za dalsi super sraz! 🙂👍 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Dovolte mi, abych Vás pozval na 1. sraz v roce 2024, konkrétně 20.1. v již tradičních 14:00hod. Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. ExecutedDonut 4. VeteranChild 5. Jozzi 6. Bullets 7. Bikes 8. Martab 9. Malta 10. E1 11. Mirec.K 12. Mičurin Zároveň proběhne 23.11. 2024 náš výroční sraz, kdy oslavíme 10let "placko srazů". Ale to už určitě někteří zachytili na sobotním srazu u stolu. Tudíž přijímám objednávky lidí i na tento sraz. Já jen, aby se zase někdo nemohl vymlouvat, že nevěděl o sraze dostatečně dopředu Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Bullets 4. Martab ?? 5. Jozzi 6. Bikes 7. ExecutedDonut ?? 8. Stanmar 9. Skodzinek 10. Malta ?? 11. E1 12. VeteranChild ?? 13. Mičurin 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 jestli dožiju tak mě napiš. s ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 @mičurin na oba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Prozatim pridej me, prosim, do seznamu na 23.11.2024. A co bude pristi mesic, jeste nevim, ale budu se hlasit, pokud mozno. Dekuju! 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Provedu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Mňa zapíšte neviditeľným písmom! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Stejný dotaz -> na který termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Sakra, ještě jsem nestihl odjet do Maďarska na regeneraci a tu už jsou další dva termíny na sraz 😂. Tak zatím oba s otazníkem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 2 hours ago, Ondra16V said: Stejný dotaz -> na který termín? Oba. Inak včera som si uvedomil, že práve v deň zrazu bolo 12 rokov toho, čo sa moja Fabia II narodila. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Risknu to a hlásím se na oba srazy, snad zase nezasáhne nějaká vyšší síla. Na nadcházející bych chtěl dorazit určitě a na ten výroční zatím s otazníkem. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 17. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2023 na listopad,v lednu este nevím, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna @Malta a @Mirec.K dojedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna zatím na 99% ano 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Počítam s tým. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Stůl zarezervován. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Ja tentokrat nedorazim, bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Tak snad příště 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Zte fajn parta a rád bych vás viděl, ale 20.1. jedu na jinej ""sraz"" A to do Pardubic na montáž couvací kamery do 🦈. Tak si to užijte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Se stav po montáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna To mě taky napadlo, ale jedu tam na desátou a nevím jak dlouho to bude trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Aha. Tak uvidíš, kdy to skončí. Do Sedliště to z Pardubic bude tak dvě a půl hodiny. Když přijedeš později, nic se neděje. Tam stejně budeme do osmi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Ledna Sdílet Vloženo 17. Ledna Volal jsem zase do hospody, upravil jsem počet míst u stolu 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 17. Ledna Sdílet Vloženo 17. Ledna sem na seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.