ASPIRE Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 No to ano ale zacina to v patek a to dovolenou nedostanu jelikoz mam odpoledni. Nevim proc ale ty srazy zacinaji vzdy v tydnu kdy mam odpoledni a nevim proc. Takze bych tam musel jet v sobotu rano a to uz bych tam asi nezustal na prespani na nedeli. Tak bych vlastne asi jel jen tak na otocku a do toho se mi nejak moc nechce. Ale zajem velky by byl coz o to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 pokud pojedu, jel bych též jen na sobotu a to to mám kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 V 7. 8. 2016 at 21:37, Ekkar_z_Bastlírny napsal: Martine, nevím jestli jsi dostal Newsletter, ale Kani und jeho Velká Velitelka Naďa plánujou na 30.9. až 2.10. další Roomstersraz - a bohužel nevím podrobnosti, ale mělo by jít o lokalitu někde v blízkosti Ústí nad Orlicí = ode mne co by erteplou domrsknul a zbytek šutrákem ... V 7. 8. 2016 at 21:56, Malta napsal: dostal dostal, jen jsem z toho zmatený, bo to mělo být v Bolce původně a co změnili datum, tak se mluví o ubytku v Ústí a to zase není takový kousek od Bolky, tak nevím jestli tomu mám rozumět tak, že jsou jako Kvasiny Dodávky mají taky svoje srazy,jo? Jinak pokud to půjde......tak taky dojedu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 co by jsi tam s kombajnem dělal? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 A po včerejší odpovědi z adresy roomsterclub.com na můj mailovej dotaz týkající se upřesnění místa ubytování se ptám i já - CO BYCH TAM VLASTNĚ DĚLAL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 před 23 hodinami, Malta napsal: co by jsi tam s kombajnem dělal? Já nic,jen se divím,že mají srazy i majitelé dodávek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 To víš, my nejsme z těch, co mají sraz u každýho supermarketu, co jich po Kocourkovsku stojí ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Kluci? Zítra v 15:30 jsem domluvený s Galvim v Sedlišti na plecek,přidá se taky někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 fakt brzo ... by jsme se aj přidali, ale zase jet 180 kiláků jen na placek ... nevím, to už mi přijde jako zvrhlost 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Jak zvrhlost, dojeďte, taky pojedu jen na placek, sice jen z Olmu, ale co 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Malto Neser a už startuj to tvoje hátépéčko a dojeď 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Malto, nachodou nemáš na cestě 40, nebo max 50km/h ? . Neboj se u nas na dalnici je 140km/h a v připadě když pojedeš 150 nebo 160 km/h to čepice z hlavy Ti nesleti . Ondra dej fotky z srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 to nesletí, ale při 140 to žere už i trávu kolem silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Tady je jedna z vcerejsiho rychlo srazu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Pánové jen pro info.Taky jsme jezdili kdysi do Sedliště na placek,ale zdálo se nám,že se zhoršili a už to není co bývalo,ale letos jsme objevili restauraci Hájenka v Těrlicku a to je jiné kafe.Placek opravdu obrovský a velice chutný.Není tam ale uplně velké parkoviště,ale 10 aut se tam vejde a kousek dál je plácek kde se jich vejde více.Možná bych taky někdy dojel,ale doma moc nejsem.O Sedlišti mi to říkalo už více lidí,že tam nejezdí,ale jestli budete mít chut,zkuste Hájenku a dejte vědě jak šmakovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 To je myslím dobrý tip. Mi Sedliště vyhovuje pro lepší blízkost k bydlišti, ale jinak je to fuk a když jsem si před asi 14 dny ten placek dal, taky mi to nepřišlo za tu cenu nic moc - hodně mastný bramborák, no .. Možná by stálo za to někdy zkusit to Těrlicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Já moc bramboráky nejím,i když je miluji,ale je mi vždy od nich těžko od žaludku,ale v Těrlicku jsem dal letos v srpnu 2 a ustál jsem to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 no vida Dušane, možná možnost jak se setkat, když to v BG neklaplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 před 4 hodinami, ASPIRE napsal: Tady je jedna z vcerejsiho rychlo srazu tak vidím staré známé firmy, jen ten Jirka čučím dorazil ještě půjčeným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 10 godzin temu, _Denis_ napisał: To je myslím dobrý tip. Mi Sedliště vyhovuje pro lepší blízkost k bydlišti, ale jinak je to fuk a když jsem si před asi 14 dny ten placek dal, taky mi to nepřišlo za tu cenu nic moc - hodně mastný bramborák, no .. Možná by stálo za to někdy zkusit to Těrlicko Musela se změnit kucharka . Ja taky jsem měl place s něco vic oleju nebo tlusteho . Doufam že do 21 dnů vyskoušim teto Těrlicko Myslel jsem že tohle bude sraz modrých a zde neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 před 8 hodinami, Malta napsal: no vida Dušane, možná možnost jak se setkat, když to v BG neklaplo Ted přijedu domů až 26.10, a budu doma do začátku prosince,tak jestli by to bylo v tomto období,tak Vám přijedu představit Fábinku,nebo Octávku.I když se musím přiznat,že Octávka měla v srpnu 4 narozeniny ,najeto 105 000km a uvažovali jsme o koupi nové,ale boužel motor,co by šel v Octávce pohodově předělat na Lpg už není,tak rodinná rada řekla,že si jí ještě necháme.Jsem ale zvědavý co jí nahradí v budoucnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Synci vám jako řeknu na sraz to Těrlicko určitě není bo tam bývá dost narvano na parkování. A dnes jsem jel kolem dvakrát a řeknu to tak parkování je možné asi tak 200m až 300m od toho a u te hospody to nebude v takovém množství možné. A jel jsem tam kolem 12 a pak kolem 19 a furt plno. A hospoda v zimě asi taky bude problém bo je dost malá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Prostě zlaté Sedliště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 No na parkoviště ano a na rychlé srazy by i šlo to Těrlicko hajenka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 No, asi fakt nevaří špatně, pokud je tam pořád tak plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.