_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Jak píšu, za mě nemohu, budu se vracet z večírku na druhém konci ČR. Ale je to jedno, pokud to bude ostatním vyhovovat, jak jsem psal, všem se nejde zavděčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ja bych navrhoval 17.12 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ja 10.12 budu vracet z Brennej . Služebni male Vanoce to se různě konči . Mám ochotu tam vůbec nejet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 no toho 17.jedině u mně,ale placky nerobím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ale pro mně udělaš placek po Węgiersku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Pišu si , že přišti neplacek je u Mičurina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 před 3 hodinami, mičurin napsal: a co 10.12 to je sobota?přes týden někteří chodí do zaměstnání nebo práce(co je baví) Konečně se někdo podíval do kalendáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Toho 17.teho bych mohl. Bukuju si termín. Michal může bloknout salonek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Co za souhlas . Ještě jsem takového nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 25 minut temu, jozzi napisał: Pišu si , že přišti neplacek je u Mičurina ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) ___________________________________________________________________________________________________________________ Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant k příjemnému posezení jsou určeny prostory restaurace Lašská Jizba http://www.lasskajizba.com/ dne 17.12.2016 tradičně v 14:00 Pro zbloudilce kousek mapky Účastníci srazu : Budu průběžně doplňovat 1. ASPIRE 2. TOMUS 3. _Denis_ 4. Karlos 61 5. Reesha 6. 7. 8. 9. 10. 11. .......... No a hlavně to tu zas zaspamujte ať se v tom nedá pak vyznat Průběžně příspěvek budu aktualizovat. Editováno: 12. Listopad 2016, autor: ASPIRE 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 No vlastně, kdo bude Ježíškem? Já ne Ale aby to mělo smysl jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 ja se napišu k seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) 3 minuty temu, _Denis_ napisał: No vlastně, kdo bude Ježíškem? Já ne Ale aby to mělo smysl jezdit Ja jsem za malinky Nemam vlasu na tvaři Editováno: 6. Listopad 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Nevadí, Ježíšek byl děťátko Míšo, pokud to tentokrát vyjde, tak si mě prosím napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Já ještě nevím,budu řešit operativně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ondro, Ty a operatině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 před 15 hodinami, Luky_Kuky napsal: @Malta když všichni dojedeme , budeš mít pro nás dárečky? nejlépe s logem fóra místo stuhy jaké dárečky? co su Santa Claus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Žele mědvědky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 no nejsem si jist zatím stoprocentně, ale spíše to vidím, že na tento nedorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Škoda . Bez mědvedků taky budeš dobře vitan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Já jsem ready,dorazím třeba na kole. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Rád bych Tě na tomto kole tam viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Tomus-záleží jak budu moct kvůli práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.