rojan Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 to Hanysek: dej volnou nohu svemu milackovi na 3 hodiny - pak se vrati (take sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Takze dik za hojnou ucast az me to prekvapilo a doufam ze pristi vanocni sraz bude taky takovy a ne jako lonsky A pridam jednu fotku ale bohuzel nekteri opozdilci se mi uz nevesli do objektivu bo tam jeste nebyli a pak uz byla tma na muj fotak 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Škoda, teď jsem přijel z práce. Snad jednou to naplánujete jak budu mít volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Woody udelame to jinak , jak se to naplanuje , tak si zrobis volno ni ? Jinak syncy dekuju moc za hojnou ucast. Dekuju novym MoravskoSlezskym prirustkum, snad dojedete i priste. Doufam ze se vsem libilo a ze zas prijedete na povanočni sraz . Foto na pamatku A ta nej kočka co byla na srazu 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) Taktak už i Rapiďáci přijely super sraz a taky ten bramborák Editováno: 22. Listopad 2014, autor: Motaaa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Tak hoši-díky moc za sraz,bylo parádně Na další srazy se budu snažit dorazit.Jen bych měl prosbu, aby ten sraz byl v neděli 28.12, protože 27.12 jsem v Praze 😕 Přikládám pár "kvalitních" fotek alá mobil Jo a abych nezapomněl,na fotce není pouze černá Octa II 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Krásné fotky, kluci a holky díky. Sraz byl parádní, pokud to půjde, budu se na Vás těšit na (po)Vánočním srazu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Fajn akce...Tož taky tu přihodím nějakou tu fotku..ikdyž né s kompletní obsadou. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) Krasne fotky a krasne obsazeni skodovek. A jinak jsem si ted vzpomnel jak jsem kuril venku tak jsem zaslechl rozhovor trech lidi , jeden sel naproti dvoum a rikal hej videli jste ty skodovky tu asi maji nejaky sraz a pak uz nevim bo uz byli u sebe a pak sli smerem dolu k tomu parkovisti. EDIT: ta kocka nema chybu a jeste jeden EDIT: Galvi si na to musel slapnout ze uz si doma to si asi na spotrebu moc nejel a jeste jeden EDIT: vsak jste uz rapidaci byli akorat se k vam pridal dalsi a to je dobre Editováno: 22. Listopad 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jel jsem na spotřebu, teda teď na zimákách mi to jezdí na spotřebu samo , tuším, že jsem dojel kolem 4,7l/100 km.. Když se tak dívám na ty fotky, tak se musím příště polepšit ať stihnu první fázi focení. Ale ještě že tam byl Ondra, aspoň někde jsem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kurde kery si objednal tu kočku??? Tu jsem na jídelním lístku přehlídnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ještě že to jistím jen tu octu jsem už nefotil bo bylo jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kočku jsem chtěl ja , však mam Alfi geny ni ,ale kuchařka mi ju nechtěla zasmažit do bramboraku Jirko tu spotřebu Ti zavidim , mě to domu stalo 5,4 litra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) Jozzi, ale vy jste byli v autě 3, já jel sám, to bude tím Editováno: 22. Listopad 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Odkud berete takové spotřeby? Já jsem dojel za 5,5 a to bylo spíš takové eko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Hmm, já zpět za 6.3l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Tři jak tři ,ale skoro 300 kilo navic Eko Ti neskoušim ,ono to ani z Htpčkem moc nejde,ale pruměrnou dlouhodobou ma za 5.6 takže to bude autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 No po dnešním příjezdu jsem se díval na dlouhodobou a ta teď mi hodně spadla,teď mám 8,6 bývalo to i za 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Já měl tak nízkou, protože jsem jel skoro 100 km domu.. Jet kratší trasu, také bych měl určitě přes 5l/100 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Diky za fajn sraz Medaili pro toho kdo navrhl Lasskou jizbu!To ASPIRE a jozzi: dik za fotky - ani sem netusil, ze mam coupatko ... Tak se tesim na dalsi sraz - a doufam, ze k Rapidakum prijedou dalsi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Diky za medajli , přišti srat kdyžtak bude tež tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Byl to super sraz ,už se nemůžu dočkat na další. [ cesta zpět 5.7L/100km ] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Ať se dívám jak se dívám,tak bych se stejně do žádného záběru nevešel. Ale jinak fajn posezení a ten jídelní lístek neměl chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Syncy mate chuť spáchat nějaky vanočni (spiše povanočni ) sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 jasne jen se ceka na to datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.