jozzi Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Na zacatek bych vsem rad podekoval za ucas , jak stalym navstevnikum (Ondra ma pomslneho bludistaka bo ani neni hlaseny dalsi sraz ale uz jsem ho napsal ) tak i novackum Tresne se ozvaly az doma po vypiti pullitru mlika a byla to jiiiiizda ... Maly je prefiltroval uz po ceste 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Jo no jsem zapomnel , jedna pamatecni 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Tresne proto jsem si dal radeji jen tri 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 (editace) Hosi dik jak cip promin te ze sem odjel brzo uz nevidim ani na pismenka . Aspire diky za nove napady vylepseni Ondra dik za poradny pokec umyj ty kola Jozzi: prefiltroval :D ted si na to dal pulku a piiiivo Editováno: 20. Červen 2015, autor: filippatrik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 (editace) Tak sem dopadl nq zahrade v trave Editováno: 20. Červen 2015, autor: filippatrik 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Vsak je to prirodni parkoviste a je fajn ze sis nasel tu chvilku tam prijet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Aspire: byl sem moc rad ze sem si nasel tu chvili i kdyz nebylo casu a pak sem musel vypadnout na knap ale diky fakt moc a pak se uvidime po dovcach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Bylo fajn.díky všem za účast Na zacatek bych vsem rad podekoval za ucas , jak stalym navstevnikum (Ondra ma pomslneho bludistaka bo ani neni hlaseny dalsi sraz ale uz jsem ho napsal ) tak i novackum Tresne se ozvaly az doma po vypiti pullitru mlika a byla to jiiiiizda ... Maly je prefiltroval uz po ceste Si šikovný pionýr chlapče že si mě tam už napsal Hosi dik jak cip promin te ze sem odjel brzo uz nevidim ani na pismenka .Aspire diky za nove napady vylepseni Ondra dik za poradny pokec umyj ty kola Jozzi: prefiltroval :D ted si na to dal pulku a piiiivo Taky díky za pokec jak bude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.i.t.a.s. Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Diky taky za sraz doufam že přište znovu :D Snad ješte ze superbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ikdybys chtel prijet treba dačkou tak jsi vitan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Fotky ze včerejška na Slezské jizbě http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezská-jizba-bo-u-nas-je-fajně/?p=2063063 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Józek , kdybych ja prijet seicentem taky by bylo vitan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tomus , chocbys na rowerze przyjechal to zawsze jestes witany 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Muszę to rozważyć bo to ciekawe Widac że u nas jest śląska izba . Miałem się do was wybrać ale wybrałem 8 zlot FCP & FC. A teraz żałuję :/ Ale cóż Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 No tak srazík jste měli hezký,i fotky se Vám povedly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Panove, blizi se nam konec cervence, timpadem mame cely srpen i pulku zari na to abysme nasli vhodne datum pro vsehny. Takze panove sem s navrhy Ondry se neptam, ten tvrdi ze muze furt [emoji14] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ideál by bylo to udělat někde u Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Zadny problem s vikendy nemam tak mi to je fuk kdy to bude Ale sraz nekde u Prahy tak to fakt ne Takze kdyz druha polovina zari tak zde jsou data 19.9, 20.9 a 26.9 , 27.9. No a ted by se meli hlavne vyjadrit ti kteri pracuji o vikendech at pak zas nenapisou ze v tom datu pracujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Já mohu opravdu kdykoliv Ale v rozmezí 18-20 září jsem na Moravě z Fabia clubu Takže za mě kdykoliv jindy nebo hold tam nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Já jedu 19. září Škoda Economy Run. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Takze 26.9? Tak predbezne? Jinak misto je jiste, Sedliště skoro u Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Předběžně ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Za mě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Snad možná ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Mám o5 pracovní sobotu. Volno mám až v neděli 27.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.