ASPIRE Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 (editace) Doufám že jozzimu nebude vadit za zapůjčení šablony srazu Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant k příjemnému posezení jsou určeny prostory restaurace Lašská Jizba http://www.lasskajizba.com/ dne 27.9.2015 tradičně v 14:00 Pro zbloudilce kousek mapkyÚčastníci:1. filippatrik +12. Ondra16V3. ASPIRE +14. jozzi +25. Karlos61 +16. Motaaa7. Alias1168. Galvi ????9. Woody10. Renďas ????11. Pawouk12. -Denis- ????13. Bullets14. Radim Suszka15. Tomuś 16. Malta +1 ???? 17. Tarantulas ???? 18. nuff +2 Editováno: 4. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Dorazím i se ženou. +1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Ja taky se dorazim -> Tomuś Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Park platz sice full, ale už je ready! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Co se tam dělo, že je plno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Co jsem zahlídl, tak se motalo hodně lidí v oblecích kolem kostela, tak asi pohřeb a zároveň v Jizbě trachta asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Hm, no a přijedeš na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Chci, čekám až sem hodí hl. organizátor termín do kdy se musí potvdit účast. Ještě nevím co tu dobu bude, ale jak mile tu bude termín určitě se vyjádřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 (editace) Přijede i někdo z toho Vašeho Clintového pirátského clubu? Editováno: 3. Září 2015, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 (editace) No termin uz je urceny a nikdo jiny nevi ze by byl jeste jeden http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezský-kraj-co-takhle-uspořádat-nějaký-sraz/?p=2082384 No a mista v hospode se objednavaji vzdy tak tyden predem. Mam te dopsat ? Editováno: 3. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Přijede i někdo z toho Vašecho Clintového pirátského clubu? Moje maličkost tam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Vím že termín už je, ale většinou tu bývá termín do kdy se má účast potvrdit Ale jo, napiš mě tam s otazníkama, nejpozději týden před to potvrdím na 100pro! O Tobě Pawouku vím, posledně si měl vzít i Clinta a spol, ale nakonec jim z toho sešlo kvůli práci co jsem četl...Zkusím ještě přitáhnou kolegy Superbáky z okolí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Tarantule když třeba já z Hradce to mám malinko z ruky kdyby to bylo alespoň u Olomouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak kluci, na 99% budu. Otázka na ty, kteří se hlásí na sraz ve stavu +1, budete tam někdo mít dítě (ve věku 2 - 6 let)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 No ja tam budu s ditetem 12 let. Jozzi s ditetem do jednoho roku. A jediny co ma mensi deti se tam ukazal jen jednou a uz neprijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak a teď je otázka, jestli můj 3-letý expert si bude mít s kým hrát. Kdyby se našel nějaký parťák na lumpárny, tak bych přijel taky +1 (nebo spíše +2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Já ještě nevím, rád bych přijel, ale je to dlouhá a nekonečná cesta Jezdím rád, ale tohle je pořádná štreka. Nicméně rád bych vás poznal osobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ale ta cesta kvůli tomu bramboráku stojí za to 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Posledně byl tak bramborák docela děsnej (tak 4 roky nazpět). Doufám, že se polepšili. Tím samozřejmě nechci odradit Clinta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Ale ta cesta kvůli tomu bramboráku stojí za to Já právě bramboráky nejím. To je jídlo pro chudé. Co tam máš dál? Editováno: 4. Září 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak a teď je otázka, jestli můj 3-letý expert si bude mít s kým hrát. Kdyby se našel nějaký parťák na lumpárny, tak bych přijel taky +1 (nebo spíše +2). Bude tam Ondra 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 A Ondra mi pomůže vyřešit do dilema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ondra je rýpalista tak bude hlídat a hrát si 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Clinte ještě tam mají pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Suszka Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Připište mi tam ženskou a prcka ( 16 měsíců ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.