jozzi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ondro , za to přemlouvání dostane po řítí, co já kua rikam , NAHLASIT počet do poslední neděle před srázem kvůli objednávce místa a hlavně kluci se musí NAHLASIT tady v tom vlákně že prijedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ok,dám vědět David kupodivu tam je jeden s F2 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 No daš vědět maximálně na příští. Neděle byla predevcirem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Jen tak namátkou, máme klubovnu bo co mám udělat tak udělám ještě bych moc řád poděkoval Michalovi že to tak pěkně za mne sepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Michale, děkujeme :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 My s otazníkem, hlavní součást je stále mimo kumbál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Libo Lifruj to tam bo doiedeš na kolobezce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Tak to vypadá že nedojedou,nemám je objednávat říkali A že kdyby dorazili tak že by si sedli kdyžtak jinam Libore to je potřeba k jízdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ondřeji sednout si musim z Tebe. Pokud se mi tady nenahlasi do neděle před srázem tak se tam nemají ani co ukazovat , jasné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Myšleno to bylo dobře tak se hned nevztekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Já se nevstekam, to může přijít , to víš nehody chodí po lidech ... Já jen že už jednou jsem to s Tebou probíral tak doufám že jsi nezapomněl myšleno dobře ne dobře, na sraz patří členové SH , popřípadě rad uvidíme i kluky z OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Snažím se, ale čas je nepřítel a moje levé ruce tomu moc taky nedají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Nejspíš taky dojdu na vaši akci bramborák v sedlisti ale nevím to na 100%.. a nejspíš tam taky budu nejmladší Editováno: 23. Září 2015, autor: Petrkiller 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Je to zajímavé jak někteří lidí mají problém pochopit pojem "NAHLASIT SE DO NEDELE PRED SRAZEM" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 My Češi.. :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 opravil jsem naši účast na Malta +2, přijedeme Roomem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Ááá Malta bere celou famílii jo? EDIT: A kdyby si byl co k čemu tak by si přijel pořádným autem (Fábií) Editováno: 23. Září 2015, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 celou ne, to by jsme se do jednoho auta nevešli . Ve Fábii moja trpí klaustrofobií, je zvyklá z prostoru v roomovi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Tomu nerozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Je to zajímavé jak někteří lidí mají problém pochopit pojem "NAHLASIT SE DO NEDELE PRED SRAZEM" Promiň já tam jít nechtěl ale Galvi mě říkal že tam tahá kabel a noťas a tak bych si rád nechal pár věcí dodělat na autě a jinde, jindy mě to neudělá. Takže pokud to chci tak tam musím jít ale jsem zvědavej i na vás A budu tam určitě nejmladší ve svých 24 letech Ale nevím to na 100% jestli přijdu protože hrozí oslava 60. narozenin a taky cesta za přítelkyni do Zlína. Ale teoreticky bych jí mohl ukecat ať jde semnou na sraz Editováno: 23. Září 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Příště hlásit předem , bo dostaneš jak Ondřej po prdeli jinak nejmladší je nabeton on bo mu ještě mliko teče po bradě a řidička vyřizuje příští rok [emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Petr > nerikej ze budes nejmaldsi . fazol od Józka bude jeste vice maldsi nez Ty 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Tomu nerozumí no hlavně odvykla, dříve fábií jezdila hodně, ale co přesedla na rooma, tak už jí přijde fábča malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Však vpoho Promiň já tam jít nechtěl ale Galvi mě říkal že tam tahá kabel a noťas a tak bych si rád nechal pár věcí dodělat na autě a jinde, jindy mě to neudělá. Takže pokud to chci tak tam musím jít ale jsem zvědavej i na vás A budu tam určitě nejmladší ve svých 24 letech Ale nevím to na 100% jestli přijdu protože hrozí oslava 60. narozenin a taky cesta za přítelkyni do Zlína. Ale teoreticky bych jí mohl ukecat ať jde semnou na sraz Já jsem mladší jak ty Příště hlásit předem , bo dostaneš jak Ondřej po prdeli jinak nejmladší je nabeton on bo mu ještě mliko teče po bradě a řidička vyřizuje příští rok [emoji14] Hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) AKTUALIZACE Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant k příjemnému posezení jsou určeny prostory restaurace Lašská Jizba http://www.lasskajizba.com/ dne 27.9.2015 tradičně v 14:00 Pro zbloudilce kousek mapkyÚčastníci:1. filippatrik +12. Ondra16V3. ASPIRE +14. jozzi +25. Karlos61 +16. Motaaa7. Alias1168. Galvi9. Woody10. Renďas ????11. Pawouk12. -Denis- ????13. Bullets14. Radim Suszka15. Tomuś16. Malta +217. Tarantulas ????18. nuff19. blondakxxx20. LiborTDI21. Pertrkiller Editováno: 27. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.