jozzi Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Kluci máme stůl v jídelně , ne že mi všecko sezerete 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) Perfektní a ja to shrnu kdo bude Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant k příjemnému posezení jsou určeny prostory restaurace Lašská Jizba http://www.lasskajizba.com/ dne 5.12.2015 tradičně v 14:00 Pro zbloudilce kousek mapkyÚčastníci: Podle hlasováni. Ale počty osob už nevím. 1. Pawouk2. Franta ???3. OnDrA4. ASPIRE5. motaaa6. nuff7. filippatrik8. Denis9. Tarantulas10. Alias11611. Karlos6112. jozzi13. Bullets14. Cubais15. Mičurin16. TOMUS17. lipan-pan18.19.20.21. Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Proc mne nema v sezname? . Ptal jsem driv ,ci mohu prijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Tomus nie že mozesz ale Musisz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Asi mi to nejak uniklo v te historii srazu co jste tu vedli Ale uz je vse v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 ok kluci Posrazim se přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Budou nejake zenske? Myslim ci by nenavrhovat moi sestre aby me privezla . nechtel bych aby u nas nebylo zadne zenske a ona doma by me sezerla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Tomku mám wrazenie že tým rázem to czysto meskie spotkanie , ale nich przyjezdza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) Józku , twoja żona też przyjedzie? Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Tak dneska proběhlo nezdařené předání mé Fabky po srnce, umělci neuměli dopasovat kapotu se zbytkem auta... Ale v pátek to prý určitě bude!!! Tak snad budu schopen dojet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Józku , twoja żona też przyjedzie? Niestety będę sam, małemu rosną ząbki i goraczkuje , będą z babcią urzędować Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Tak dneska proběhlo nezdařené předání mé Fabky po srnce, umělci neuměli dopasovat kapotu se zbytkem auta... Ale v pátek to prý určitě bude!!! Tak snad budu schopen dojet Zas odbornící ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 filippatrik: Třeba přijede na sraz Roomstrem. To by tě potěšilo ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Polepenou krabicí jedu maximálně do servisu pro své auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 nuff: roomu je malé zastání, ale já bohužel tentokrát na 98% taky nedojedu Leda by se stal zázrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 ... typu, že by ve firmě nastal blackout že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Tak dneska karosář při zpětném skládání škrábnul áčkový sloupek kapotou, zítra by to mělo jít na lak, sraz v háji... Krása, jsem nasr.... jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Proc? Muzes prece prijet Roomsterem. Pomysli na ten bramborak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 JJ vem Roomstera a přijeď jsou tam tací co jezdí Wv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Tos zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 ... typu, že by ve firmě nastal blackout že Ne moja má něco v plánu semnou. Nápady dělat plány na datum srázu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Tak ji pošli za moji , ta má stejně na práci jen malého a je to .... Zas bude na srazu ten co tvrdí že má oktu a přitom jezdí nějaký volksdojčem ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Jak mít v plánu na svatbu Audi S6 a dostat Felinu, s cizí krabicí prostě nejedu. Ze srazu jsem chtěl mít radost, tak bych byl akorát celý sraz nasraný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Ted jsem nasrany i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.