Přejít na obsah

Ventily při startu


Jankulin

Doporučené příspěvky

Čau chlapy. Měl bych na vás takovou otázku proč mi pouze při prvním ranním nastarování chvilinku cca 2 vteřiny slyšim klepat ventily ?? Čim by to mohlo bejt ?? Olej tam je pod horní risku a stejnak to klepe. Začalo se to oběvovat po měmění olejového filtru. Jinak je to ročník 2005 nalítáno 126 000 km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj. Tak mě napadlo když mi auto stojí delší dobu vypnout před startam čerpadlo paliva (neudělá se systémový tlak pro vstřiky) a dvakrát, třikrát motor protočit startérem. Vzpoměl jsem jak starý ruský buldozery měli na klíčku před startem polohu předmazání. Přídavný el. čerpadlo udělalo tlak oleje hlavně pro mazání turba. Nebo že by to bylo kvůli hydroštelům-_-? Já ještě pamatuju starší typ Stalince kde se hlavní motor startoval pomocí malýho benzínovýho s magnetem bez baterky za pomocí kliky. Spolehlivej stroj proti dnešním s milionem elekroniky kde se to zastaví pro kdejakou prkotinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...