Janysek Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Zdravím pánové, chci se zeptat,jestli nemáte někod zkušenosti s menší závadičkou... Když chcípnu motor a to bez sešlápnuté spojky,zaslyším zachrstění ( jakoby byly v plechovém kýblu šrouby a zachrastí se s nímakový podobný zvuk) setrvák dvohmoutností,lamela s přítlačákem a ložisko vyměněny za nové...:-) a když sešlápnu spojku a chcípnu motor tak v pohodě,bez zvuku..:-) auto Fabia RS :-) předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 už moc věcí nezbývá. nápověda - co odpojuje spojka? nedělá ti to náhodou dotočení alternátoru díky volnoběžce? sice to není závislé na spojce, ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Spojka odpojuje motor od převodovky né?! to by mohlo možná být...tím pádem vadná volnoběžka?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 mohlo by to být, ale jak už jsem psal, altík není závislý na spojce. poznáš to celkem lehko - dej ucho k altíku a někdo ať ti vypne motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 28. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 taky možnost..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 tak alternátor nije..:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 víš že jsem se v autě projel...altík to není, dvouhmota nová...mne to příjde jako problém s chcípací klapkou - podtlak, samotná klapka? (u mne klapka není a klepne si to stejně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 31. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Mno uvidíme..:-) třeba to najdeme,sere mě to..:.-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.