Publikováno Červenec 27, 201213 r Zdravím, poslední dobou se mi stává (ne pokaždé), že když nastartuju, tak je po pár vteřinách slyšet zvuk, jak kdyby se něco rozběhlo později. Stává se to, i když je motor studenej, tak si myslím, že to třeba ventilátor chlazení není. Nemám klimu tak na klíňáku je jen alternátor a ten nevím jestli by to nemohl dělat on. Pak mě napadla ještě vodní pumpa, ale ta by se musela jedině protočit. Mám motor 1,4 16V 55kW BKY. Díky za odpovědi
Červenec 28, 201213 r Autor Řekl bych, že startér to nedělá, ale jistě to nevím. Ten zvuk se ozve až chvilku po nastartování a přirovnal bych ho zvuku, jak když se rozběhne elektromotor a trvá tak sekundu.
Červenec 28, 201213 r Autor Jo je to něco takovýho, tak že by to bylo čerpadlo od serva? Ale nikdy dřív to nedělalo, až teď poslední dobou, tak jednou za deset nastatování.
Červenec 29, 201213 r Dělá mi to asi to samé a již řadu let, takový elektronický zvuk, mně to trvá někdy sekundu a někdy třeba i 5. Servo jsem se si také myslel, pak jsem tu kdysi našel ten zvuk nahraný v mp3 a bylo u něj uvedeno, že je to snad něco se řízením ventilů..? už si to bohužel nepamatuji přesně.
Červenec 29, 201213 r Ako píše psurn, je to zvuk ventilov, kým čerpadlo natlačí olej do rozvodu ventilov. Robí to aj mne. Od začiatku ako mám Fabiu. 6 rokov.
Červenec 29, 201213 r klapku topeni by se mohla poznat, ma se otocit s razenim zpatecky. nekecam? zacouvat, vypnout motor, vyradit, nastartovat, dat jednicku, bzzzt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.