Leden 21, 20178 r No vidíš, manuál mi vůbec nenapadl, hledal jsem jenom na fóru, díky A jeste jedna vec mi zaujala, některé auta nemaji vzadu veprostred výdechy vzduchu, to byly jenom za příplatek? Nebo od jakého stupně výbavy byly standardem?
Leden 21, 20178 r Vydechy vzadu jsou soucasti loketni operky. Je to soucast vybavy elegance nebo za priplatek. Lze jednoduse domontovat. Cena pouzite loketky (koplet pro montaz) se pohybuje na bazarech kolem 3000-4000 kc a prace cca hodinu v domacich podminkach. MaxiDot a PoloDot je u OIIFL v podstate stejny, lisi se to v par udajich a nastavenich... u OIIpredFL to byl opravdu rozdil i ve vzhledu.
Leden 22, 20178 r Zvol motorizaci podle sebe, ale tu 1.2 bych asi nechtěl. Kolega ji má v liftbacku a není to nic moc. On si sice chválí spotřebu kolem 6 litrů, ale on ten motor vyloženě dusí a při předjíždění ve čtyřech lidech to auto moc netáhne a on nechce kvůli spotřebě podřadit :-D. A v zimě netopí zdaleka dřív než já dříve s 1.9 Tdi a nyní 2.0 Tdi. Spíš bych si vzal 1.4, tu má kolega v Yetim a je to lepší.
Leden 22, 20178 r Nafta se teoreticky déle roztápí, a proto ty motory mají přídavné elektrické topení. Pokud funguje, tak to auto naopak vlaží prakticky ihned po nastartování. Pokud to má být v první řadě přibližovadlo do práce, tak bych šel po minimálních provozních nákladech + minimální pořizovací cena.
Únor 19, 20178 r Presne tak. Nafta ma PTC, topi ihned po nastartovani aj v mrazoch. A na tvoj kilometrovy najazd by som ani nahodou nepozeral TSI. Pises o uzivatelskom komforte a na ten pri 1,2 kde skacu rozvody zabudni.
Únor 19, 20178 r A nepsalo se tu, že PTC se zapne, jen když je ventilátor v kabině nastavený na max.?
Únor 19, 20178 r Fakt? Tak to jsem nikdy nenastaví ale a zdá se mi že to topí fakt rychle. Mohl by to někdo ověřit? V návodu jsem o tom nic nenašel...
Únor 19, 20178 r Viz rolbař v tématu o PTC. Venkovní teplota +5°C a míň a teplota motoru nižší než 75°C. U climatronicu - nesmí být zaplý econ, u climaticu - zapnout teplotu na max.
Únor 19, 20178 r Ak mate automaticku klimu a TDI je kupovane u nas (niektore trhy PTC nemaju, u nas to TDI maju) tak staci mat zapnutu klimu. Resp. nemat zapnute ECON. Upraveno Únor 19, 20178 r od Host
Únor 20, 20178 r Jasne, spina ti to. Je to fakt znat... Pokud PTC vypne, spotreba na volnobeh se snizi minimalne o nejake 2 dcl. Podle toho to muzete poznat...
Březen 2, 20178 r Ahoj, co si myslíte o této Octavii 1.8 tsi? Podle VIN kilometry sedí. Bát se AAA nebo ne? odkaz
Březen 2, 20178 r V AAA bych nějakou extra zradu nehledal. O rozvodech 1,8 tsi máš vše načtené? V roce 2012 se to tuším lámalo. Vedle toho, že to není kombi by mi vadilo, že nemá dešťák, respektive automatická světla.
Březen 2, 20178 r Jj. Souhlas. Hlavně všechno projít a nenechat se zmanipulovat. Nevím, podle čeho jsi kontroloval VIN, ale koukl bych i na www.zkontrolujsiauto.cz ( popř. i zaplatit výpis) a pak bych ho ještě hodil do app od androidu MyŠKODA.
Březen 2, 20178 r před 22 minutami, stanmar napsal: Navíc by už neměl být vzhledem k ročníku problém se spotřebou mot. oleje. Je to rok uvedený do provozu auto může být klidně 2010
Březen 2, 20178 r před 4 hodinami, Hunterkyjov napsal: 1,8tsi urcite nebrat Trochu se rozepiš proč ne....
Březen 2, 20178 r třeba se rozepisovat, i po 2012 kdy přišly změny co se rozvodů se vše nevyřešilo a tento motor je celkově nejporuchovější, ať už se jedná o rozvody, zadiralpjici se pístní kroužky nebo žraní oleje celkově. Záleží to opravdu na kusu, je to 50/50 buď koupíš kus dobrý a budeš mít klid, nebo se netrefíš a je to začátek konce. Za mě ne.
Březen 3, 20178 r Já si taky myslím že je tam víc problémů a nestojí to za to. On dobrý/špatný kousek neni. Jen prostě musíš doufat že tam předchozí majitel jel krátké inervali výměny oleje a nechat zkontrolovat řetěz, tak jako tak je tam prostě vysoká šance, že tam budeš dřív nebo později řešit nějaký dražší problém na motoru... Ale ono si nevybereš v dnešních motorech je to bohužel hodně o štěstí obzvlášť u u tohoto koncernu...
Březen 3, 20178 r Já bych to u tohoto ročníku (pokud to tedy není leden, únor možná březen = starý napínák) tak tragicky neviděl - je jasné, že každá sranda něco stojí a pokud chce svižný benzín, žádná jiná alternativa není.
Březen 3, 20178 r 100 KW 1.4 TSi bych rozhodně líným nenazval, ale je jasné že každý má jiný standart.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.