Květen 12, 201510 r Jediný co mě v servisu řekli, že auto poputuje do MB. Ale co s ním bude dál fakt nevím.
Květen 12, 201510 r Jediný co mě v servisu řekli, že auto poputuje do MB. Ale co s ním bude dál fakt nevím. možno ho posunú niekde na školiace stredisko ...
Květen 12, 201510 r Pandoro - stěžuj si u administrátorů fora. Napřed ale začni dodržovat pravidla fora. Tvé příspěvky jsou mimo téma, tudíž jsem je odstranil. Příště dostaneš rovnou Varování.
Květen 12, 201510 r Blahopřeji ke zbavení se konstrukčního omylu TSi A nezabudni dodať, že blahopraješ aj k novému konštrukčnému omylu.
Květen 12, 201510 r Ja som s tým vôbec nechcel začínať, ale keď už odznelo A, tak som za to, aby vrámci objektivity vždy odznelo aj B.
Květen 12, 201510 r Môže sa to stať. Ak nechceš aby k tomu došlo, neostáva nič iné, len že to zarazíš/zmažeš hneď pri A.
Květen 13, 201510 r A nezabudni dodať, že blahopraješ aj k novému konštrukčnému omylu. Tato sporadická nepříjemnost se např. u mě už neprojevuje. Zatím. Nicméně benzín v oleji, o kterém je toto téma je závada trošku jiné kategorie, než opakovaný start několikrát do roka. Což? Takže radši budu dvakrát po šichtě startovat MPi, než jednou TSi A za C, jsme na diskuzním fóru, tak prosím diskutujme Od toho tu chodím, abychom trochu probrali ty naše závady A nebo se tu na to vyserem, nebude nikdo přispívat, nikdo se nic nedozví, škodovka bude spokojená, že ty její výtvory všichni chválí.
Květen 13, 201510 r Ježíšmarjá, jestli nechápete základní pravidla a členění tohoto fora, tak sem skutečně nechoďte. Děláte tady v tom jen bordel. Další příspěvky mimo téma budou odstraněny s následky pro jejich pisatele. Tady nejste na novinkách.cz, či na facebooku. Blahopřát si k novým motorů si choďte do svých témat, nebo někam do hospody, či lampárny.
Květen 14, 201510 r Moje bývalé skončilo někde v maďarsku, nebo někde tam na dálném východě jak v madarsku... a nevis, co s nim delali? me zajima jestli to ,,nejak ,, opravi , nebo vymeni motor a jestli to prodaji zase dal, coz patrne jo... ale mozny je, ze to proste vemou,nic s tim neudelaj a odvezou mimo cr a tam to prodaji jako ,,mirne jete ,,
Květen 14, 201510 r Já jsem ho podle vin nasel v bazaru. Jak se tam dostalo, kdo a proc ho tam dotahl a jestli ho predtim opravili, to nevím.
Červen 1, 201510 r jen by mě zajímalo, jestli se toto přibývání projevuje i u nové Fábky 3, popřípadě u jiných modelů EA211. Nevíte někdo víc?
Červen 17, 201510 r Ted vybiram auto pro manzelku, take na trasu do 3-4km, cele jsem to tu precetl, po 70strankach o retezech jsem si rekl fajne, kolo na klice vymenit jde, u novych uz to je v pohode, stejne koupim nejake 2012+, tam uz je inovovane ... Pak ctu toto a jen cumim ... edit, cenzura Upraveno Červen 17, 201510 r od danikd
Červen 17, 201510 r Mě odlučovač měnili ve škodovce a nepomohlo to. Navíc to podle mě neřeší příčinu, ale následek!
Červen 17, 201510 r Urcite to resi jen nasledek ... ale u daneho kusu uspesne ... Koupim 1.4 16V, manzelce to staci ... a nebudou problemy ...
Březen 5, 20169 r .Tak včera som kontroloval olej,zistený zápach za benzinom,hneď som volal do servisu objednaný na 8.3.Ďalšie info potom.Motor 1,2 tsi 81kw
Březen 5, 20169 r Pokud jezdíš krátký trasy, tak to po benzínu olej smrdět bude. S tím ani do servisu nechoď, na to budou mít hned odpověď. Jde o to, jestli jsi vypozoroval změnu hladiny na měrce. Pokud jí máš už nad max. tak už důvod k návštěvě servisu je ;-) Upraveno Březen 5, 20169 r od mkaba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.