Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jasne, ja spis myslel kde to vedeni topeni je, zbeznym pohledem jsem to vcera nenasel a dneska jsem dostal domu az za tmy..

já myslím, ž e musíš vyndat spínač světel, aby jsi viděl díru na vedení topení

OK, To bude asi tim, dival jsem se spis smerem k volantu, jelikoz tam byla ta hadice umistena predtim.. a ja si rikal proc to chlazeni nefunguje. Diky

• 11 let později...

Zdravím, mám fabii 1.4. mpi a rozsvítila se mi kontrolka EPC. Tudíž jsem podle fora vyměnil brzdový spínač i překontroloval pojistky a stále nic nesvítí. Nemá někdo podobné zkušenosti popřípadě řešení ?

@Šimon Houska jak mám chápat že "stále nic nesvítí" ? Jako že nesvítí brzdová světla nebo co? Kontrolka EPC je všeobecná kontrolka, takže může značit XY jiných věcí.

Upraveno od lucky.jack

@lucky.jack myšleno tak , že stále nesvítí brzdová světla , všechna ostatní jdou .

@lucky.jack myšleno tak , že stále nesvítí brzdová světla , všechna ostatní jdou . A diagnostiky vyhodila jen chybu spínače který je vyměněn , a chyba je stále stejná.

3. brzdové tiež nesvieti?

Beru to tak, že máš spínač dobře zapojený a starší typy se musely ještě nastavit na délku, aby ta nožička dobře dosedala. Dneska už jsou nejspíš nové typy a nenastavuje se nic. Když se mi kdysi objevila porucha EPC, tak sem měl ještě špatné čidlo chladící kapaliny. 

před 1 hodinou, DoubleG napsal:

3. brzdové tiež nesvieti?

Ano , nesvítí ani třetí.

EPC teď svítí? Nezamačkával jsi tyčku brzdového spínače rukou než jsi ho dal do auta(lidi to rádi dělají 😉 ?

Upraveno od lucky.jack

Řešení jako první krok je přes diagnostiku (ne hračku) zjistit v měřených hodnotách jestli "auto" ten spínač vidí a ověřit tím jeho funkci. Podle výsledku postupovat dál.

před 2 hodinami, lucky.jack napsal:

EPC teď svítí? Nezamačkával jsi tyčku brzdového spínače rukou než jsi ho dal do auta(lidi to rádi dělají 😉 ?

svítí, a nejsem si vědom toho že bych tyčku sepnul. Ale je možné že pán který ten spínač mi pomáhal dávat tak si zamačkal...

Tak propoj v konektoru piny 1 a 4 ( černočervený s červenočerným drátem) a uvidíš jestli se brzdové světla rozsvítí, pokud ano, tak je problém v brzdovém spínači.

Máš na pinu 1 12V které jde z pojistky?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.