Srpen 28, 201213 r Jasne, ja spis myslel kde to vedeni topeni je, zbeznym pohledem jsem to vcera nenasel a dneska jsem dostal domu az za tmy..
Srpen 29, 201213 r OK, To bude asi tim, dival jsem se spis smerem k volantu, jelikoz tam byla ta hadice umistena predtim.. a ja si rikal proc to chlazeni nefunguje. Diky
Červen 26, 20241 r Zdravím, mám fabii 1.4. mpi a rozsvítila se mi kontrolka EPC. Tudíž jsem podle fora vyměnil brzdový spínač i překontroloval pojistky a stále nic nesvítí. Nemá někdo podobné zkušenosti popřípadě řešení ?
Červen 27, 20241 r @Šimon Houska jak mám chápat že "stále nic nesvítí" ? Jako že nesvítí brzdová světla nebo co? Kontrolka EPC je všeobecná kontrolka, takže může značit XY jiných věcí. Upraveno Červen 27, 20241 r od lucky.jack
Červen 27, 20241 r @lucky.jack myšleno tak , že stále nesvítí brzdová světla , všechna ostatní jdou .
Červen 27, 20241 r @lucky.jack myšleno tak , že stále nesvítí brzdová světla , všechna ostatní jdou . A diagnostiky vyhodila jen chybu spínače který je vyměněn , a chyba je stále stejná.
Červen 27, 20241 r Beru to tak, že máš spínač dobře zapojený a starší typy se musely ještě nastavit na délku, aby ta nožička dobře dosedala. Dneska už jsou nejspíš nové typy a nenastavuje se nic. Když se mi kdysi objevila porucha EPC, tak sem měl ještě špatné čidlo chladící kapaliny.
Červen 27, 20241 r před 1 hodinou, DoubleG napsal: 3. brzdové tiež nesvieti? Ano , nesvítí ani třetí.
Červen 27, 20241 r EPC teď svítí? Nezamačkával jsi tyčku brzdového spínače rukou než jsi ho dal do auta(lidi to rádi dělají 😉 ? Upraveno Červen 27, 20241 r od lucky.jack
Červen 27, 20241 r Řešení jako první krok je přes diagnostiku (ne hračku) zjistit v měřených hodnotách jestli "auto" ten spínač vidí a ověřit tím jeho funkci. Podle výsledku postupovat dál.
Červen 27, 20241 r před 2 hodinami, lucky.jack napsal: EPC teď svítí? Nezamačkával jsi tyčku brzdového spínače rukou než jsi ho dal do auta(lidi to rádi dělají 😉 ? svítí, a nejsem si vědom toho že bych tyčku sepnul. Ale je možné že pán který ten spínač mi pomáhal dávat tak si zamačkal...
Červen 27, 20241 r Tak propoj v konektoru piny 1 a 4 ( černočervený s červenočerným drátem) a uvidíš jestli se brzdové světla rozsvítí, pokud ano, tak je problém v brzdovém spínači.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.