Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

OK, To bude asi tim, dival jsem se spis smerem k volantu, jelikoz tam byla ta hadice umistena predtim.. a ja si rikal proc to chlazeni nefunguje. Diky

• o 11 let později...
Vloženo

Zdravím, mám fabii 1.4. mpi a rozsvítila se mi kontrolka EPC. Tudíž jsem podle fora vyměnil brzdový spínač i překontroloval pojistky a stále nic nesvítí. Nemá někdo podobné zkušenosti popřípadě řešení ?

Vloženo

Beru to tak, že máš spínač dobře zapojený a starší typy se musely ještě nastavit na délku, aby ta nožička dobře dosedala. Dneska už jsou nejspíš nové typy a nenastavuje se nic. Když se mi kdysi objevila porucha EPC, tak sem měl ještě špatné čidlo chladící kapaliny. 

Vloženo

Řešení jako první krok je přes diagnostiku (ne hračku) zjistit v měřených hodnotách jestli "auto" ten spínač vidí a ověřit tím jeho funkci. Podle výsledku postupovat dál.

Vloženo
před 2 hodinami, lucky.jack napsal:

EPC teď svítí? Nezamačkával jsi tyčku brzdového spínače rukou než jsi ho dal do auta(lidi to rádi dělají 😉 ?

svítí, a nejsem si vědom toho že bych tyčku sepnul. Ale je možné že pán který ten spínač mi pomáhal dávat tak si zamačkal...

Vloženo

Tak propoj v konektoru piny 1 a 4 ( černočervený s červenočerným drátem) a uvidíš jestli se brzdové světla rozsvítí, pokud ano, tak je problém v brzdovém spínači.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...