Přejít na obsah

Pojišťovací šrouby

dephski

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém. Podařilo se mi nějak ztratit ořech na pojišťovací šrouby, oběhal jsem 3 znamý s octavkou a každej to má jiný. Takže otázka zní, má to každá octávka jiný? A nebo nedá se ten ořech někde koupit (např. ve škodovce) podle mých šroubů? A pokud ne, tak co s tím? Napadlo mě vzít trubku navařit jí na šroub a otočit s tím, a pak koupit nový šrouby, nebo nevím. Poraďte prosím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci se zeptat, když se kupujou šrouby a ořech(-y) ve Škodovce, je ten ořech jeden nebo dva?

Ptám se, protože jsem auto koupil v bazaru a při nářadí byl jen jeden ořech. Vždycky jsem si myslel, že jako nová sada by měla obsahovat ořechy dva. Jeden rezervní, který si nechám doma. Ale všichni, koho se zeptám, mi tvrdí, že ořech je jen jeden.

Jak to tedy je?

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat, když se kupujou šrouby a ořech(-y) ve Škodovce, je ten ořech jeden nebo dva?

Ptám se, protože jsem auto koupil v bazaru a při nářadí byl jen jeden ořech. Vždycky jsem si myslel, že jako nová sada by měla obsahovat ořechy dva. Jeden rezervní, který si nechám doma. Ale všichni, koho se zeptám, mi tvrdí, že ořech je jen jeden.

Jak to tedy je?

:kol-47: Orech je vzdy len jeden!!! Ale da sa objednat aj druhy orech.

Ak mas origo poistne sroby skoda tak sa da doobjednat DRUHY orech na poistne sroby.

Presne podla kodu co mas na orechu. :kol-31: Napriklad: ABC 7

LINK: http://www.skoda-die...a-2-superb.html

LINK: http://www.autodopln...matice-a1512294

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři

Umíš číst?

Ozi napsal, že JEN ořech mu nabídli za 600,- , ale celou stejnou sadu i s ořechem za 450,- :doh

:kol-26: :kol-26: :blbec:

REAGOVAL som na tvoju temu o druhom orechu k srobom!!!!

NAPISAL SOM da sa dokupit druhy orech!!!! :kol-31:

Neriesil som tu co stoji ten druhy orech!!! Mne je uplne jedno co stoji druhy orech!!!! Ten orech potrebujes ty!! :kol-46:

VAGBOBO: Mas PRAVDU zas si to nepochopil!!!! :kol-24:

Odkaz ke komentáři

Ano, ve své první odpovědi odpovídáš mně. Taky ta odpověď byla v pořádku.

Pak Tvoji odpověď doplnil Ozi Toretto o svoji zkušenost s koupi jen ořechu vs celé sady. Ty mu (v odpovědí ho oslovuješ) v zápětí odpovídáš a nenapsals mu nic co by on nevěděl a nenapsal sám.

A na to já reaguji jestli umíš číst. Měl jsem samosebou na mysli text na který odpovídáš.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...