jirka222 Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 nevíte někdo, co může při přejetí nerovnosti lehce kovově cvakat v oblasti zadních dveří? jak vypadá to cvakání zámků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 pořádně si projeď forum, už se to tu řešilo, někomu se podařilo ty zámky vyreklamovat. já to štěstí neměl, ale pomohl jsem si olepením tech stříbrných oček zámků (stricker) obyčejnou el. páskou a mám pokoj!!!!! fakt to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Já měl uvolněné závěsy pružinových tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 jj, ta páska je super, hlavně na autě za půlmega :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 co nadělám..... hlavně že je v autě klid. To bys koukal na kolika místech auto vrzalo a klepalo když bylo nové a servis (vlastně 3).......???????????? klepal si na čelo proč je otravuju. Tak jsem začal s hledáním a odstraňováním sám!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 no docela mě to otravovalo, takže jsem to odhlučnil nejvíc vrzala guma kolem 5 dveří, takže jsem ji vyndal, promazal tu mezeru, do které se zastrkuje a vypadá to, že to je OK. Taky jsem vyndal přístrojovku (2 šrouby, takže pohoda) a pořešil otřep výřezu v palubní desce okolo budíků - mimochodem je to pěkně humpolácky provedené, takže se nedivím, že to vrzalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.