Přejít na obsah

motor škubal, teď už jen chvíli běží


vyli

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Jsem automobilový analfabet a mám problém. V současné době se se svojí feldou nacházím v Anglii a závada spočívá v tom, že když nastartuji motor za studena, tak motor krástě naskočí a běží, po několika stech metrech začne cukat a přestává reagovat na sešlapávání plynu. Když chci motor nahodit po cca 15 sec. opět naskočí, ale motor škube a rozjet se bylo jen možné na nouzové zaparkování stylem vyturovat motor a ujet třicet metrů. Hned jak jsem trochu sundal nohu z plynu, tak zdechnul. Asi to bude mít spojitost s věcí, kterou jsem pozoroval už tři měsíce zpět. Motor při sešlápnutí plynu občas cukal a nechtěl se více rozjet, hlavně když jsem plyn sešlápl v plném rozsahu. Tato závada přetrvávála až do dnešního velkého problému. Četl jsem zde něco o té škrtící klapce, ale potřeboval bych potvrdit diagnózu. Jinak jsme celkem manuálně zručný, tak když mi napíšete co a jak, tak si to z mechanické stránky pravděpodobně dokáži opravit. Moc díky za rady. Jinak moje felda je r.v.1994 a objem 1.3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

to mohou být i svíčky, že budou v nízkých točkách špatně pálit ... ještě když jsem měl Feldu na LPG tak to byl neklamný důkaz o tom že svíce toho mají dost, když jsem na LPG chtěl akcelerovat z nízkých otáček, tak vynechávalo zapalování a auto škubalo. Nemusel jsem se ani dívat kolik mají najeto, vždy jsem věděl že už to bude blízko 20t km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lenže sviečky som vymenil a robí to stále ....teraz začalo robiť žena voľnobehu ...ide akoby zdochnúť potom mu sám prídá a ide ďalej a takto to robí zhruba cca každú pol min.

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravim,včera jsem vyměnil těsnění pod hlavou na svojí felicii1.3 MPI r.v.2000,po namontování hlavy zpět jsem jí nastartoval motor běžel v pohodě,večer jsem odjížděl pryč a po par stech metrech motor začal škubat nedržel otáčky a nereagoval na sešlápnutí plynu nevíte někdo co by stím mohlo být.Předem Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...