Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim nevite jak odstranit smulu ze stromu z kapoty??? neresil bych to kdyby to bylyy maly fleky a ne 5cm kolace

Technický benzin?

• Autor

ten me taky napadl ale zase aby to neznicilo barvu

Techničák ti barvu nezničí,buď v klidu. To ti udělá spíš ředidlo.

Přesně tak,použij techničák. Taky jsem to řešil.

Denaturovaný lihem , musíš to trochu sice šmudlat hedně mokrým hadrem ,ale jde to lépe než benzinem.

Dá se koupit na dobré benzince přímo přípravek v rozprašovači. Konkrétně autokosmetika K2 :odstranovač pryskyřice,smůle a asfaldu. cena cca 115kč. Dnes jsem jej měl v ruce.

• Autor

co si mam predstavit pod pojmem dobra benzinka???:-) treba Benzina???:-)

Me pomohl rozmrazovac skel.

• Autor

a co rozmrazovac zamku???

To je to Same.

No právě v těch rozmtražovacích prostředcích je líh.

Tak tak pánové stačí jaký koliv čistící prostředek na lihové bázi,nebo koupit original přípravek odstranovač asfaldu.

vzhledem k tomu, že na chalupě parkuji pod smrky a modříny, tak mám se smůlou velmi bohaté zkušenosti - používám ředidlo S 6006 - barvu nezničí, zároveň se tak rychle neodpaří jako benzín, takže rozpuštěná pryskyřice se dá zcela setřít a nezanechává slabý film

Upraveno od Wittmann

• 3 měsíce později...

Jak odstraňujete už úplně zaschlou smůlu (pryskyřici), technický benzín, ředidlo S6006 jsem zkoušel - bez výsledku. S6006 celkem funguje, ale smůla musí být alespoň trochu měkká. Mám hlavně na střeše skvrny od smůly, které jsou totálně zaschlé, čím odstranit ???

tak je nahřej fénem :kol-44:

Ten fén se mě moc nelíbil, takže jsem zkusil pohledat i jinde, než na tomhle fóru. Tam radili různé způsoby od sádla, terpentýnu, lihu až po "písek na nádobí" (to si nedělám srandu - tuhle metodu mě radil jeden prodavač autokosmetiky). Protože jsem zrovna ty první tři věci neměl zrovna po ruce a písek jsem tedy odmítl, vzal jsem IZOPROPYLALKOHOL, který jsem zrovna měl a povedlo se.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.