Publikováno Říjen 7, 201212 r Zdravim nevite jak odstranit smulu ze stromu z kapoty??? neresil bych to kdyby to bylyy maly fleky a ne 5cm kolace
Říjen 7, 201212 r Denaturovaný lihem , musíš to trochu sice šmudlat hedně mokrým hadrem ,ale jde to lépe než benzinem.
Říjen 8, 201212 r Dá se koupit na dobré benzince přímo přípravek v rozprašovači. Konkrétně autokosmetika K2 :odstranovač pryskyřice,smůle a asfaldu. cena cca 115kč. Dnes jsem jej měl v ruce.
Říjen 10, 201212 r Tak tak pánové stačí jaký koliv čistící prostředek na lihové bázi,nebo koupit original přípravek odstranovač asfaldu.
Říjen 11, 201212 r vzhledem k tomu, že na chalupě parkuji pod smrky a modříny, tak mám se smůlou velmi bohaté zkušenosti - používám ředidlo S 6006 - barvu nezničí, zároveň se tak rychle neodpaří jako benzín, takže rozpuštěná pryskyřice se dá zcela setřít a nezanechává slabý film Upraveno Říjen 11, 201212 r od Wittmann
Únor 5, 201312 r Jak odstraňujete už úplně zaschlou smůlu (pryskyřici), technický benzín, ředidlo S6006 jsem zkoušel - bez výsledku. S6006 celkem funguje, ale smůla musí být alespoň trochu měkká. Mám hlavně na střeše skvrny od smůly, které jsou totálně zaschlé, čím odstranit ???
Únor 8, 201312 r Ten fén se mě moc nelíbil, takže jsem zkusil pohledat i jinde, než na tomhle fóru. Tam radili různé způsoby od sádla, terpentýnu, lihu až po "písek na nádobí" (to si nedělám srandu - tuhle metodu mě radil jeden prodavač autokosmetiky). Protože jsem zrovna ty první tři věci neměl zrovna po ruce a písek jsem tedy odmítl, vzal jsem IZOPROPYLALKOHOL, který jsem zrovna měl a povedlo se.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.