Přejít na obsah

olej ve spojce 1,9Tdi Pd


patriky

Doporučené příspěvky

zdravym dnes my zacala klouzat spojka koknu pod auto a vsude olej tak jsem sundal kryt pod motorem a nanem vidim kousky hliniku a jeden kus ja vyseknuty pravidelne do kruhu prumer tak 1,5cm predpokladam ze je olej vytekl skoro vsechen.Kdyz se budu menit spojku tak musim cely set nebo staci jen pritlac+lamela+lozisko bez setrvaku popr.kde za dobre koupit.Kdyby byla prevodovka k.o.jde tam např.6 kvalt nebo jsem slysel o nejake s dlouhou petkou mam najeto 180000km jinak spojka slapala dobre a i ted to normalne řadi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klidně jsi mohl pokračovat ve svém původním dotazu ze srpna o výměně oleje v 5Q převodovce, hádám že výměna oleje nepomohla, co jaký byl původní problém? Co rok výroby auta?

Všechno na co se ptáš se tu už řešilo. Spojku rozhodně celou sadu, zvlášť s takovým nájezdem, vážně věříš těm 180 tis. km?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ve svem puvodnim dotazu jsem asi nemohl pokracovat je zamceny jinak tam jsem se ptal jak se meni olej a ne ze vytekl.Jinak hadas spatne po vymene razeni slapalo super vcera rozebrano a je ulitla vypinaci packa pritlacaku ktera prorazila prevodovku a jestli verim 180tis tak snad vim co jsem na tom najel a jestli se tu neco resilo nic takovyho jsem nenasel a o spojkach nevim proc by melo vadit jedno navic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...