vlakras Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Tak at ti to utece... . . . Sorry nechtel sem te provokovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) Neboj Rogererku,dočkáš se svého zeleného krasavce. Editováno: 9. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Mám stejnou barvu jako ty, čekal jsem tři měsíce. Až budeš mít auto,tak mi prosim napiš jakou máš napsanou barvu v techničáku. Mě napsali do velkýho žlutá a v malém je žlutá metalíza. Diky Jj pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak ja uz na Rapida necekam. Uz je doma:-D Az bude cas tak zalozim svoje vlakno. Jen chci rict tohle. Na aute mam 17" Ray a musim rict ze to je uplne v pohode. Po precteni nekolika recenzi a i prispevku tady na foru kde se psalo jaka to bude katastrofa na 17" kolech, ze jde od tech kol hluk do auta atd... mel sem docela strach. Ale ted musim rict ze sem UPLNE spokojenej a rad ze ty sedumnactky mam. Jasne ze je auto asi trochu tvrdsi ale neni to vubec zadnej problem a nejakeho velkeho hluku sem si taky nevsiml. POHODA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 gratuluju....mně ho dnes tlučou dohromady já zůstanu na 15kách...sice to vypadá blbě ale už vzhledem k cenám pneu a častým jízdám po městě to je pro mě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Když on hluk od kol také hodně závisí na pneumatikách - některé hlučí,jiné jsou tiché. Na to nemusíš mít zrovna 17" kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 a taky záleží na "druhu" asfaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Jj jasne. Ale nepredpokladam ze u nas v teplicich je lepsi asfalt nez ve zbytku republiky:-) To same plati o dirach. Pneu jsou Barum Bravuris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Hm, pritom se pomerne dlouho davaly prakticky napric radami Bridgestone Turanza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Já mám z výroby Dunlopy teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) Já tedy také Dunlop SP Sport Maxx z výroby. Šetří se na pneu na webu rozdíl -1300 Kč na 1 pneu. Editováno: 11. Červenec 2013, autor: Diver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 a nemas jinej rozmer nahodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Myslel jsem že "vlakras" má 17" Ray. Předpokládám tedy 17" 215/40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) Presne tak 17" 215/40. A je to tak ze RAYe se kupujou jako prislusenstvi a jsou teda bez obuti. Me dal prodejce vybrat gumy jaky chci a ja chtel Barumky. Jaky gumy sou origo na 15" nevim protoze sem je zatim nevidel. Prevlekaj mi je na zimaky... Editováno: 11. Červenec 2013, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) Aha, tak to je jasný. Nebudeme Škodovce křivdit:-) Editováno: 12. Červenec 2013, autor: Diver 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 (editace) tak mám informaci, že mi rapida včera odpoledne stloukli dohromady, už znám i VIN ....pravdepodobny den predani pristi sobota 20.7. to bude dlouhy tyden Editováno: 12. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 To věřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Vlakras: Přeji hodně spokojených kilometrů. Kupoval jsi Rapida v Teplicích u Jelínka? Rogerer: To čekání je strašně dlouhé.. Mě prodejce volal 31.5. že ho má na salóně a já jsem byl původně domluvený s prodejcem, že si auto vyzvednu až 17.6. ale nevydržel jsem tak dlouho čekat a nakonec jsem si pro něj šel už 7.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Milichky: Ja koupil v elanu. Od firmy tam mame slevu... Myslim ze sem te uz parkrat potkal u Lidlu. Ale to sem jeste jezdil s felicii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 U Lídlu stojí skoro každý den bílí Rapid s koly 15" Carmen a Pražskou značkou, ale není můj. Já mám 16" Antia a Ústeckou značku. Už jsem přemýšlel jak ještě víc odlišit mého Rapida od ostatních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 No ja myslel u lidlu, ale jako ze sem te videl na silnici. Prave podle tech kol sem si rikal ze by si to mohl byt ty:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Tak to jsi viděl správně.. :-) Jezdím tudy skoro každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Ja taky. Vzdycky tak po ctvrty hodine kdyz jedu z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 tak se domluvte a sejděte se u lidlu ale nevim co budete dělat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Okukovat si........... Rapidy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.