runner Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Nejak nerozumim tem tolik rozdilnym cenam. Druha vec, co je na houby, je ze ti touto upravou konci zaruka vyrobce. Snad po skonceni zaruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 (editace) vypadá to dobře, ale při uplatňování nějaký reklamace na motor by se mi ve Škodě asi vysmáli a já mám zaplacenou na 4 roky, nebo 60t. km. Ale nikdy neřikám nikdy a až si na těch 77kw zviknu možná se k tomu vrátim...:-) Já už se na Rapida tak těšim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale výroba v 27. týdnu a pak ještě čekat min. tejden na dodání:-( Editováno: 17. Červen 2013, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 ja mam zatim 28kt ale buhvi kdy to nakonec bude Samozrejme ze je lepsi chiptuning az po zaruce (u me po 5ti letech)----- teoreticky tusim ze cimbu dela zalohy tak pred servisem tam nahrat puvodni SW...ale stejne to jde urcite nejak poznat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Taky si myslim ze urcite bude poznat ze s RJ neco delalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 jakou mas konfiguraci a cenu objednanyho rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 čip na Tsi? Vám nestačí ty problémy s řetězy......ještě přidat výkon, je moc dobrý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Vycházím z předpokladu, že z 63 kW na 77 kW by to nemusel být problém, když je to i prodejní varianta. Výš bych se už bál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 (editace) Jukněte na vlákno "chiptuning tsi" a tam je toho hafo a po osobní dost smutné zkušenosti a prostudování dílenské příručky co a kde se z nepochopitelných důvodů ušetřilo bych do tsi nic nestrkal. Chip povětšinou souvisí vrtání se do tlaků turba a tím se z motoru stává acetylenový hořák a turbo s katem dostanou pořádného čouda a je otázkou doby kdy půjde jedno z nich do kopru a pochybuju že ti dovšehovrtači nedají ruce pryč od dlouhodobě neodzkoušených aplikací na výtvor, ze kterého má VW dodnes pálení žáhy. A 77 kW "prodejní varianta" je, to je jasné, ale s ní souvisí i posílené brzdy a kotouče vzadu. No, nebudu se opakovat. Na onom vlákně jsem toho napsal dost. Editováno: 17. Červen 2013, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Já kotouče vzadu mám Vepředu jsou ale ty malé no...každopádně brzdy bych jako překážku neviděl. Mrknu na to vlákno znova, ale předtím se mi nezdálo, že by nějak extra oplývalo informacemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Ja mam objednanou bilou jednadvojku 77kw Fresh Ambition ExtraPlus. K tomu 4 roky zaruka, nebo 60tis., 17" cerno stribrny Ray, loketni operka vzadu, okna ektricky vzadu, maxi dot a jeste neco... Celkem za 370000 ale od meho zamestnavatele mam neco pres 40000 slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 dneska jsem videl v brne na d1 kamion rapidu a vsechny v bile barve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) a v zeleny nic? Jeste musim cekat...chjo...proč by ale taky jel kolem brna vlakras: supr konfigurace a paket dynamic sis nedal? Editováno: 18. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Dynamic nemam. Premyslel sem nad tim, ale nakonec sem ho nezadal. I kdyz se tady pise ze ty sedacky sou super. Ale ja jezdil treba trabantem a felinou, tak myslim ze ty normal v rapidu mi budou stacit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) lehce OT, tak jsem byl dneska v autorizaku, protoze mi na mym rapidovi uplne presne nesedelo vnejsi tesneni na ridicovych dveric. zjistilo se, ze ta cerna leskla krytka b sloubku nebyla z vyroby uplne presne nasazena, takze to sklouzavalo bliz k zadnim levym dverim cimz padem to vnejsi gumovy tesneni u ridice nesedelo presne. kdyz se to servisaci snazili poladit, coz je u tech nacvakavacich dilu docela problem, protoze nasadit to jde, ale sundat ani za zlaty prase, tak jim samozrejme na te leskla krytce praskly ty uchyty. no nic, na zitra mi objednali novou, takze se tam musim na otocku zastavit na vymenu. doufam, ze pak uz to tesneni bude cajk a nepojedu tam potreti. Editováno: 18. Červen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 vlakras: ................ pokud si byl zvyklej na trabanta a felcku,... v Rapidu se budes cejtit jako v kozenym gauci ....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Jj tesim se na to. Ja mel posledni auto Fiat Stilo a bylo fakt dobry. Ale melo malej kufr. Prodal sem ho v Dubnu a od ty dobi mam pujcenou felicii. Tak si aspon odviknu a presedani z felcky do rapida bude jako balzam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 to budes jak v bavlnce a pak krasna vune noveho auta,... no jeeejej lepsi nez ORGASMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 V pátek jsem měl možnost na vlastní kůži okamžitě porovnat Rapida s obyč. sedadly a se sedadly dynamic... stáli vedle sebe. No prostě óda na radost! Ty sportovnější sedadla mi sedla jak prdel na hrnec a jsou mnohem pohodlnější díky jejich preciznějšímu vytvarování 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 (editace) No jestli měl před tím Stilo, tak si teď pohorší né? Editováno: 19. Červen 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Stilo bilo fakt dobry auto, ale prece jenom to byl uz starej model. Sem zvedavej jaky to bude v Rapidu. Az bude doma uvidime... Doufam ze to Stilo nebylo az tak dobry, aby byl o proti tomu Rapid horsi:-) Jo a k Manfrotovi, nema cenu reagovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Lukasson a manfroto - svoje sváry si pro příště řešte přes PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Rapid má trochu jiné rozměry než Stilo,ale bylo fajn,na tu dobu..to je spíš přirovnání k Fábii,té přijde konkurent trochu větší P 308 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 twl,to je opět perla,cos tím chtěl říct? Splácáš dohromady Stilo,Rapida,Fabii,P308.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 (editace) pro méně chápavé..Stilo-Rapid moc k poměru nejde Stilo-Fábia už je lepší..Fábia -Peugeot 308,který bude ale až koncem roku a je to vyšší třída.. Editováno: 19. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Zase nesmysl - Fabia je přece v nižší třídě,než Stilo nebo P308... Jak je proboha můžeš srovnávat? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.