Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přátelé okřídleného šípu,

více či méně tady došlo k nedorozumění. Je jasné, že si ty bouchlé dveře jako kus za kus při troše šikovnosti vymění sám, i když jsou trochu těžké. A pokud jsem to dobře pochopil střeva chce měnit doma. Je vidět, že uživatel melonsvk má Fabii asi krátce a potřebuje rady jak na to. Já jsem byl na tom stejně. Za těch pět let co vlastním Fabii jsem se něčemu přiučil - odborná literatura, zdejší forum je studnice k čerpání fíglů jak na to a podobně. Díky němu jsem vyřešil spoustu dětských nemocí a nemusel jsem dávat miláčka do servisu. Baví mne to a penízky zůstaly doma. Pro : melonsvk, pokud si budeš ty střeva měnit sám tak je třeba něco o tom vědět. Najdeš tady postupy jak na to. Držím Ti palce. Radek.

Vloženo

PROCHY je mistr světa co ví úplně všechno a proto má tady na fóru spoustu kamarádů.

Tak mi prosím vysvětli, proč na mé bývalé Fábii I jsem měl přední dveře šroubované a zadní nýtované. A nech si kecy o tom, že to někdo musel přede mnou předělávat. Byl jsem první majitel a auto jsem kupoval nové když mělo najeto 3 km.

post-452-0-38443500-1353068095_thumb.jpg

post-452-0-12295400-1353068103_thumb.jpg

post-452-0-87766800-1353068107_thumb.jpg

post-452-0-85255000-1353068111_thumb.jpg

Vloženo

Neodnaučíš psa štěkat - leda bys mu vypáral hrtáň i s hlasivkama... Stejně tak Prochyho neodnaučíš vyrývat - protože čte jen to co se mu chce. Původní otázka zněla na výměnu CELÝCH DVEŘÍ, nikdo nemluvil o tapecu nebo dokonce o střevech - ta počkají až domů. Takže je úplně jedno, jestli jsou vnitřky na šroubech nebo na nejtech a veškerá argumentace o nějakým ročníku výroby je k hovnu, mohly by klidně bejt přilepený žvejkačkou - pokud melonovisvk dveře pasujou na panty a do kastle, je zbytečný o čemkoliv dalším žvanit...

Vloženo

Ze ja si toho vlakna nevsiml driv :D bych si to uzil :D kluci jak se koukam na prvni prispevek tak slo o vymenu celych dveri no ni ? A na foto co hodil zralok je krasne videt jeden z torxu ktere drzi panty , echm i u mne jsou sroubovane a to mam fll 07 ;)

Vloženo

Jak si byl nafackovat tak ho bolí ruka, že nemůže ani psát. On se nikdy neomluví. Jen si hraje na PROCHYmedii (wikipedii). Když po něm chceš aby ti odpověděl do SZ tak se ti ani neozve. Ani moje rádio není tak chytré jak je on.

Vloženo

Jak si byl nafackovat tak ho bolí ruka, že nemůže ani psát. On se nikdy neomluví. Jen si hraje na PROCHYmedii (wikipedii). Když po něm chceš aby ti odpověděl do SZ tak se ti ani neozve. Ani moje rádio není tak chytré jak je on.

:kol-46:

NEMAM DOVOD SE OMLUVAT.

Vloženo

Proč tady mažeš příspěvky. Za co se stydíš. Za pravdu?

Každého buzeruješ za porušování pravidel fóra a sám nevíš, že je zakázáno citovat předchozí příspěvky?

Na to aby jsi uznal svůj omyl musíš mít koule. Ale jak vidíme, tak to TY nemáš.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak som tu zas :D

Výmena dverí a všetko okolo toho prebehlo úspešne. Ale poslednú vec, ktorú musím doriešiť je to, ako napasovať tapacír s manuálnym oknom na agregát, ktorý je pripravený na elektriku. Je tam síce predpríprava na manuál (vyvŕtať diery a napasovať sťahovačku), len neviem či to nie je komplikované prehodiť celú sťahovačku o pár cm vedľa. Nemáte s tým skúsenosti?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...