Přejít na obsah

Hmlovky ako Comming Home


farkihome

Doporučené příspěvky

ok chlapci, vzdy ked vidim, ako niekto negativne reaguje na niekoho na fore, som z toho sklamany, ale teraz ma sto chuti to urobit aj ja. slusne sa opytam a vypadnem z toho ako blbec. chlapci, zvladol som adaptaciu sacich klapiek na 3.0 TDI, adaptaciu spojok v 7° DSG, vsetko su to niekolkokrokove procesy, trvajuce niekolko minut. ale s kodovanim mam skusenosti akurat take, ze som si vypol pipanie bezpecnostnych pasov. LCode popisky nemam tusenie, co su, ani neviem, ze kde ich hladat. nic to ved, opat raz sa budem musiet spolahnut na nejake zahranicne forum, kde to najdem. fakt ma to mrzi, fakt. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Ale jde, mám to na obou. Jen neví jak a nemají to popsané ve Vasu nebo co to používají.... Musíš jim říct, co mají měnit a udělají to. Mělo by to být v BCM 

LC,17,3,Coming/Leaving Home mlhovými světly (jinak tlumenými světly)

U mě to elektrikář hned pochopil a změnil bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napiš mu, co jsem psal výše. Technik to dá elektrikáři, ten to pochopí a udělá. Přijímací technik většinou ví kulový. Dokonce jsem se setkal i s technikem, kterému jsem předváděl závadu při jízdě auta a po asi 2 km jízdy se zeptal: To je automat? Ano. To je čtyřkolka? Ano, na shledanou....  Před jízdou jsem mu řekl, že to je 3,6, takže další otázky jsou dost zbytečné, když se auto dělá jen v jedné specifikaci. Pro detailisty, nepřeslechl, že to je 3,6, protože mi řekl, že jí tam mají jednu jako půjčovací.

 

Nezájem se dá vyřešit návštěvou jiného servisu, který zájem mít bude. Škoda servis je pomalu na každe mezi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Díky, ale to mám z moravskoslezského dost z ruky a cestu tam taky v nejbližší době asi mít nebudu. Kdybych se nevycinkal s penězma na FI, tak bych pomalu zvažoval nákup HEX kabelu. Protože ten VAG na FI se mi dávno zaplatil, to se jinak servisuje a hledají závady, když si to člověk může v klidu všechno projet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam starsiu verziu tohto kabla a tiez mam SII. vobec nemam pocit, ze s tym kablom urobis prd. urobis s nim podla mna velmi vela. co si pamatam, robil som nutenu regeneraciu na Touaregu, adaptaciu spojok v 7° DSG, adaptaciu skrtiacich klapiek na A6 3.0 TDI a nespocetne mnozstvo zmien v komfortnych jednotkach. podla mna za tie prachy skvela volba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pockat, pockat. teraz citam, ze chces dat zapnut hmlovky ako denne svietenie? to som z tymto kablom v pohode urobil. skoncilo sa to vymenou hmloviek na mohom supe, nie su stavane na tak dlhodobu prevadzku. v parabole sa mi urobila tenucka prasklina, cez ktoru mi zatekala voda z ostrekovania svetiel, raz som z nich vylieval ale deci vody do ostrekovaca. podotykam, ze takto skoncili obe hmlovky. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V těch kablech se nevyznám, jen si pamatuji, že existuje KKL - ten mám. A pak HEX-CAN, ten co tady je postován, mi přijde jako KKL, už jen proto, že tam nic o HEX není.

 

K těm mlhovkám, nechci denní svícení do mlhovek, na SII mám OEM daylight - má vlastní žárovku (P21W) v jedné z parabol mlhovek.

Chci překódovat fci comming/leaving home, taky aby místo hlavních světel svítily mlhovky (H8) - šetří to výbojky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nuz, tak toto mam s tymto kablom nakodovane ja, takze to urcite ide. preco si myslis, ze kabel musi byt HEX-CAN? toto je proprietarny kabel k softveru VCDS, s nicim inym ho nepouzijes. to co potrebujes vsak urcite zvladne, mam vyskusane, comming/leaving home mam namiesto xenonov v hmlovkavh. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...