Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No čo tam maš LVB?

Ta moja bude ta najkratšia. Mne ani nevadi chodim iba mesto a krasne ide na 5ke tych 55-60.

nemyslím, na mojí to také bere krásně na 5 při 55-60. Ovšem dálnice ... 120 tacho = přibližně 4100 otáček (je to 4 a ždibec), 130 = cca 4300

Ked pojdem na hroby tak to odsledujem a porovname.

to je slovo do pranice :kol-47:

jinak dohledal jsem foto, je to trochu z úhlu, ale tacho bylo přesně 120

post-3505-0-08865700-1445372214_thumb.jp

Ta moja bude ta najkratšia. Mne ani nevadi chodim iba mesto a krasne ide na 5ke tych 55-60.

Mne vyhovuje moje kratke sprevodovanie Fabie I. Pekne to s nim zrychluje 130-150 :)

JHM, LVB - krátke prevodovky. Pri 130 by to malo točiť cca 4300ot/min, resp. pri 3000 ot/min 90km/h. Dlhé prevodovky dávajú pri 3000ot rovných 100km/h.

Takže prosím pozrite aké máte ďalšie prevodovky.

Mne vyhovuje moje kratke sprevodovanie Fabie I. Pekne to s nim zrychluje 130-150 :)

jj, též raději jezdím Fábií, protože nahoře to neumírá a rychlostí jak píšeš nahoře dosahuji s podstatně větší lehkostí než u rooma, ten se tam škrábe těžkopádně

mimochodem, Fábule AZQ (kód převodovky nevím) točí při 120 tacho 3850

Sedi. Ma to nieco malo nad 31 km/h na 1000 ot. na VI.  Asi najkratsia prevodovka vo Fabii.

Ale 55 na VI radsej nejazdim :)

Fabia 1.2 HTP mala 6-stupňovú prevodovku? To sa mi nejak nezdá. Nemá to byť náhodou IV. stupeň?

Pardon. V. stupen samozrejme. Nejak som bol mimo.

Na IV. (stvrty) stupen to toci cca 26km/h na 1000 ot. To uz nestaci na dosiahnutie maximalky.

Vcera ma viezol jeden borec na Honde Jazz. Motor 1.2 a dlhsie prevody. Casto uz podradoval v dialnicnych stupaniach aby to drzalo rychlost. No zase to menej zere ked je dialnica rovna :)

teď se za mnou stavoval známý, co má FII 1,2/51 Combi MR2008 abych mu máznul svítící check a jen ze srandy se ho ptám, jestli nemá sebou servisní knížku a on že jo, tak nahlédnu a ejhle kód převodovky JWY (snad si to dobře pamatuji)

Ked pojdem na hroby tak to odsledujem a porovname.

Nie moc podarene foto ale ide o otačky.

post-6147-0-08766300-1446489809_thumb.jp

Hned ma nameraju aj tak som mal včera takuto poštu na jednu fabiu. Už posielaju krasne preložene.

post-6147-0-03343200-1446560967_thumb.pn

ty bláho, tak Rakušáci už takhle spolupracují se Slováky :o ... jinak je fakt, slyšel jsem a četl, že u vás se včíl měří na každém rohu

U nás dajú aj cyklistovi pokutu za rýchlosť. Minule keď som niekam išiel tak policajti dávali fúkať cyklistovi.

Hubo44: Tie otáčky máš pekne vysoko pri 100vke.

• 1 měsíc později...

Teraz zapracujem na posunuti obmedzovača na +-3500ot lebo sem tam pozrem GPS na niektorom HTP a tlačia mi to na dialnici 150-160. No nie vždy ale často.

Chlape ty seš blb, doufám že zabiješ akorát sebe!

ales-r to patrilo mne?

Aby si to nikto nevysvetlil zle - to je pozicovna Fabii?

Plosne obmedzenie otacok na tych 3.5 by teda mohlo pri predbiehani dost vadit...

,,tych 3.5 by teda mohlo pri predbiehani dost vadit,, spravna pripomienka nie ako ales-r.

Pisal som to sem že ake budu nazory.  Neviem či by sa dala obmedziť konečna rychlosť.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.