Květen 15, 20178 r Jj. Akorát nechtěl nikdo černou se světlým interiérem. Ale šlape jako hodinky, všechno v cajku. Nechal jsem si tam dát ještě dvouletou záruku v rámci Škoda plus.
Květen 16, 20178 r před 12 hodinami, jardadzegr napsal: O3 2.0 tdi Abmbiente Silny motor, slaba vybava = komplikovany prodej.
Květen 16, 20178 r Co se týká koženky na zadní stranu sedadla, kolega má a já bych bral taky. Vypadá to stejně jako na kožených sedačkách. Já bych po zkušenostech s balením na hory, kdy byl kufr plný po střechu radši asi nebral elektrické zavírání kufru, protože pak bych ho asi nezavřel. Nebo to jde bez poškození zabouchnout i ručně?
Květen 16, 20178 r Jooo tak to by me taky zajimalo jak je to s plnym kufrem a elektrickym zaviranim kufru? Taky me to uz napadlo...
Květen 16, 20178 r da se to dozavrit rucne, ale samozrejme je lepsi preskladat veci v kufru. ono se toho pak min vysype, kdyz se ten kufr zase otevre
Květen 16, 20178 r V 5/15/2017 na 11:25, Kane13 napsal: Ono je vtipný, že i u před FL verze, šlo jedno céčko vypnout, takže můžu "překopat" zadní světla na FL jen softwarově :-) Je to fakt? Opravdu jsou obě céčka zadních obyč FL lamp funkční, pouze softwarově vypnuté, tudíž možné překódovat?
Květen 16, 20178 r @Zdenek Pastorek On to píše opačně, že umí jedno céčko odkódovat z verze před FL a pak vypadá jako obyč zadní u FL :-)
Květen 16, 20178 r Aha, jsem si říkal. Ztratilo by totiž smysl deaktivovat něco, co funguje... Díky za objasnění.
Květen 16, 20178 r před 12 hodinami, bojler napsal: Silny motor, slaba vybava = komplikovany prodej. mě zase láká ten motor na ukor výbavy, je pravda že na mech klimu se mi bude blbě zase navykat....ostatní výbava mi stačí....
Květen 17, 20178 r je šanca, že u liftbacku bude el. otváranie kufra a do výbavy sa dostanú aj akustické sklá ako u superbu?
Květen 18, 20178 r Když to nepřišlo s FL, tak s největší pravděpodobností až u OIV. Combi to má a na západě se velká většina prodává v provedení combi.
Květen 24, 20178 r stačí když jdu ráno po ulici na vycházku se psem a studené diesely smrdí strašně. Nejradši bych jim hodil po autě žulovou kostkou. když sem měl ještě naftu CR s DPF, tak vždy po ranním startu mě smrděla celá garáž, potažmo i celej sklep... Upraveno Květen 24, 20178 r od kokta7
Květen 24, 20178 r před 8 minutami, kokta7 napsal: stačí když jdu ráno po ulici na vycházku se psem a studené diesely smrdí strašně. Nejradši bych jim hodil po autě žulovou kostkou. když sem měl ještě naftu CR s DPF, tak vždy po ranním startu mě smrděla celá garáž, potažmo i celej sklep... Tak, tak ... moje slova ... strasny chrochtak ten diesel
Květen 25, 20178 r Diesel EU6 jsem za skoro rok pouzivani cejtil jen, kdyz se vypaloval DPF, jinak vubec.
Červenec 19, 20178 r Tak moje nová O3FL L&K 1.8TSI/DSG, je ve výrobě od konce června, konfigurace je zde, přibyl ještě DCC ("Sportovní podvozek" odpadl) a nějaké drobnosti... Z různých důvodů jsem postupně zavrhnul jak Supa, Kokodáka i nastupujícího Karoqa, a zůstal u O... Loučení se stávající Laurinkou bude celkem smutné (už je dopředu prodaná), byť má nyní již cca 170kkm (ale shortmotor měněn v 105kkm), autu i s dnes mimořádnou výbavou nic nechybí. Až na nějaké ty nové asistenty, o něco lepší motor, a to DCC, které v FL údajně šlape velmi, velmi dobře... Jinak pro mě řada věcí, na které jsem již zvyklý, a které moc již nepřekvapí např. DSG, parkovací kamera, kompletní parkovací robot/automat, bufík s dálkou atd... Některé věci mě ale celkem překvapily, jako u LK nyní doplatek i za zcela obyčejný "Sunset", přičemž u LKčka OIIFL byly v ceně fenomenální "SunSafe" (nyní u Škody, možná i VW již zcela nedostupné), v takřka 5ti násobné ceně (!), příplatek za Columbus, a také prý mizerný zvuk SoundSystemu opět oproti vynikajícímu SoundSystemu O2FL. Atd. Také moje současná modrošedá kůže vypadá i dnes elegantněji než ta hnědá kombinace kůže a Alcantary, neuvěřitelně mě připadá fakt, že to vypadá, že na dveřích je nějaký tvrdý plast, kdežto nyní mám i tam kůži... No co nadělám, už jsem se rozhodl, očekávám také těch dalších 20 HP u motoru (což ve skutečnosti bude kolem 200 HP, a to je pěkné) i lepší spotřebu, trable s původním 1.8 TSi je také asi minulostí...
Červenec 20, 20178 r omicron: ty plasty a vubec interier O3 FL me donutili jit ke konkurenci. Celkove mi prijde, ze L&K uz neni to, co byvalo (O2 a S2).
Červenec 20, 20178 r Nevim co se kazdymu na hnedym interieru nelibi.. Ja jsem se ho sam bal ale byl sem mile prekvapen. V S3 ta hneda mi prijde trochu svetlejsi a tam se opravdu moc nehodi. Mel jsem Rapida tesne po tom co se poprve predstavil.. o plastech vim svoje a O3 je zlata To ze se setri je videt vsude, u konkurence si clovek tak uplne nepomuze.
Červenec 20, 20178 r Mike tvuj pohled na vec asi bude tim, ze neznas ci nevis, jak vypada (vypadala) vybava L&K provedeni u O2FL... Jinak jsem jasne psal "...moje současná modrošedá kůže vypadá i dnes elegantněji než ta hnědá kombinace kůže a Alcantary...", myslim, ze to je snadno pochopitelne. Ja se ho nebojim ani jsem nepsal, ze se me nelibi, ale Roalty kuze u O2FL vypada docela jinak. No jen doufam, ze jsem neudelal chybu...
Červenec 21, 20178 r L&K v OII melo sunsafe v zakladu az po faceliftu. Mimo tuto vybavu jsem je nikdy na jinem provedeni nevidel. Columbus byla u faceliftu anomalie, protoze Amundsen stal 3 890Kc a Columbus 5 990Kc. Pritom u Elegance byl Columbus za "klasickych" 53 490Kc a a Amundsen za 12 690Kc. Kazde z tech aut vznikalo v uplne jine dobe a take tomu odpovidaji. Bohuzel.
Červenec 21, 20178 r SunSafe u O2 - nepsal jsem nic jiného, naopak jsem se podivil nad tim, ze nejen ze to jiz neni k dispozici (ani Superb !), ale hlavne, ze nyni musim i u LK edice doplacet "podelany" Sunset. A mimoch. skla SunSafe se dala objednat myslim i do kazdeho nizsiho provedeni, cena pokud si dobre vzpominam kolem 25-26.000 Kč. Columbus u O2FL - jakápak anomálie ? Pokud se hovořilo o vlajkové lodi (a tehdy to tak Škoda prezentovala), tak by v takovém provedení měl být i Columbus. Když jsem já FL kupoval, tak také nebyl LK standardem (to byl Amundsen), ale byl za příplatek 0,- Kč...(!) Myslím, že toto dnešní dost osekané a ošizené vrcholové provedení si již moc to LK nezaslouží, nicméně se to stále vyplatí, pokud někdo plánuje objednávat většinu příplatkové výbavy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.